PROfertil Female, 28 tablet in 28 kapsul

PROfertil Female, 28 tablet in 28 kapsul

0 out of 5

59.98 

PROfertil Female je prehransko dopolnilo s folno kislino, selenom, vitaminom E, rastlinskimi izvlečki in omega-3 maščobnimi kislinami. 

Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1045690

Opis

PROfertil Female je prehransko dopolnilo s folno kislino, selenom, vitaminom E, rastlinskimi izvlečki in omega-3 maščobnimi kislinami. Zaradi posebne sestave in kombinacije hranil PROfertil Female podpira specifične prehranske potrebe žensk, ki bi rade zanosile.

PROfertil Female s pomočjo sestavin, ki so prilagojene posebnim prehranskim potrebam pred in v začetku nosečnosti, optimalno pripravi žensko telo na nosečnost, hkrati pa zagotavlja zadostno preskrbo s hranili, ki so za razvoj zarodka potrebna na začetku nosečnosti.

 

Vsebnost

Sestavine na dan %PDV
Tableta
vitamin E 30 mg 250
folna kislina 800 mcg 400
selen 70 mcg 127
izvleček iz listov damiane 18 mg
katehini iz izvlečka zelenega čaja 4 mg
glicirizin iz izvlečka korenine sladkega korena 12 mg
diosgenin iz izvlečka korenine yama 32 mg
Mehka kapsula
omega-3 maščobne kisline (EPA in DHA) 500 mg

PDV – Priporočen dnevni vnos

Odmerjanje in način uporabe

Vzemite 1 mehko kapsulo in 1 tableto dnevno z ali po obroku z nekaj tekočine. Najbolje ju je jemati hkrati. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom.

Trajanje jemanja: PROfertil Female je potrebno jemati medtem ko poskušate zanositi, vse do zanositve.

 

Sestavine

Sestavine tablete: maltodekstrin, izvleček korenine yama, izvleček korenine sladkega korena, polnilo mikrokirstalna celuloza, naravni vitamin E, sredstvo proti strjevanju (silikonski dioksid, stearinska kislina, magnezijeve soli maščobnih kislin), izvleček damiane, glazirno sredstvo hidroksipropilmetil celuloza, barvila (titanijev oksid, železov oksid), izvleček zelenega čaja, glicerin, pteroilmonoglutamska kislina, natrijev selenit.

Sestavine mehke kapsule: koncentrat ribjega olja, želatina, glicerol.

Alergeni: ribe

Podatki o prehranskih lastnostih
Omega-3 maščobne kisline:

Eikozapentaenojska kislina in dokozaheksaenojska kislina (EPA/DHA, poglavitni sestavini omega-3 maščobnih kislin) imata vlogo pri delovanju srca. Dokozaheksaenojska kislina (DHA, ena poglavitnih sestavin omega-3 maščobnih kislin) ima vlogo pri delovanju možganov. To je pomembno za mater za zdravo nosečnost kot tudi za razvijajoč zarodek oz. plod.

Folna kislina:

Vnos folne kisline povečuje status folata pri materi. Nizek status folata pri materi predstavlja tveganje za razvoj poškodb nevralne cevi v zarodku.

Prav tako ima folat vlogo pri delitvi celic. Ti procesi so vključeni v razvoj in rast zarodka in ploda.

Folat prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo.

Naslednji pomemben vidik priprave na nosečnost je ta, da folat prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Selen in vitamin E:

Selen in vitamin E imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. Obe vlogi sta pomembni pri pripravi na nosečnost kot tudi za zdravo nosečnost.

 

Pakiranje

PROfertil Female je na voljo v pakiranjih po 28 dnevnih odmerkov (mesečno pakiranje) in 84 dnevnih odmerkov (3-mesečno pakiranje).

Vsebnost (neto)

28/84 x mehka kapsula = 24.6 g / 73.9 g

28/84 x tableta  = 23.9 g / 71.7 g

Skupaj 56/168 enot = 48.5 g /  145.6 g

 

Opozorila

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

 

ProizvajalecLenus Pharma Gesmbh, Dunaj, Avstrija

Dobavitelj: Potenza Medica d.o.o., Cesta Cankarjeve brigade 18, 1290 Grosuplje

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: