Jamieson Prostease, 60 kapsul

Jamieson Prostease, 60 kapsul

0 out of 5

18.60 

Prehransko dopolnilo rastlinskega izvora vsebuje mešanico naravnih spojin palmeta, afriške slive in bučnega olja.

Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1039062

Opis

Prostease je prehransko dopolnilo rastlinskega izvora z izredno močno mešanico naravnih spojin palmeta, afriške slive in bučnega olja. V eni kapsuli je tako 125 mg ekstrakta palmeta, kar ustreza kar 1000 mg posušene rastline. Za uporabo se tako priporoča že samo ena kapsula dnevno.

Prostata je majhna moška spolna žleza, ki lahko povzroči velike težave v življenju posameznika. Razne oblike teh neprijetnosti se največkrat pričnejo pojavljati v zrelejših letih, po nekaterih raziskavah pa naj bi po 65. letu za motnjami mokrenja kot pogosto posledico rasti prostate trpela kar dobra tretjina moških.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Dnevni vnos: 1 kapsula dnevno ob jedi. Za trajnejši učinek je priporočljivo jemati izdelek neprekinjeno vsaj 3-6 mesecev.

Vsebnost:

Sestavine 1 kapsula vsebuje
Palmeto (Serenoa repens, sadež) (08:01), ekstraktkar ustreza 1000 mg posušene rastline. 125 mg

Vsebuje tudi:
Olje bučnih semen, ekstrakt afriške slive, sojino olje, želatina, glicerol, prečiščena voda, matični mleček (stabilizator), lecitin (gostilo), barvilo (titanov dioksid, baker-klorofilin)

Izdelek ne vsebuje soli, sladkorjev, škroba, glutena, laktoze, umetnih barvil in okusov.

Alergeni: Soja

Neto količina: 60 kapsul  (93 g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

You've just added this product to the cart: