Terranova Hialuronska kislina kompleks, 50 kapsul

Terranova Hialuronska kislina kompleks, 50 kapsul

0 out of 5

42.00 

Prehransko dopolnilo Terranova Hialuronska kislina kompleks vsebuje edinstveno napredno obliko hialuronske kisline (patentirana oblika ExceptionHYAL Star), ki vsebuje celoten spekter molekulskuh mas, zato lahko le z enim dopolnilom pokrijemo potrebe različnih tkiv.

Opis

Prehransko dopolnilo Terranova Hialuronska kislina kompleks vsebuje edinstveno napredno obliko hialuronske kisline (patentirana oblika ExceptionHYAL Star), ki vsebuje celoten spekter molekulskuh mas, zato lahko le z enim dopolnilom pokrijemo potrebe različnih tkiv.

 

Hialuronska kislina

Patentirana oblika ExceptionHYAL Star.
Pokrije potrebe različnih tkiv in organov.
Obogatena z Magnifoodom.
Za večjo gibljivost hrustančnega tkiva.
Za večjo mobilnost sklepov.

 

Terranova Hialuronska kislina
Hialuronska kislina je naš paradni konj. Je edino prehransko dopolnilo na trgu, ki vsebuje patentirano in redko multi-molekularno obliko hialuronske kisline, ExceptionHyal Star. Kaj to pomeni?

Vsebuje spekter različnih molekularnih mas visoko biorazpoložljive hialuronske kisline.
Spodbuja regeneracijo ključnih gradnikov za sintezo naše lastne hialuronske kisline.
Vsaka vrsta tkiva lahko sprejme le hialuronsko kislino določene molekularne mase. Hialuronska kislina nizke molekularne mase je primerna za kožo, tista z z visoko molekularno maso pa lahko pripomore k ohranjanju gibljivosti sklepov.
Z živili v Magnifood kompleksu lahko bolj intenzivno proispevamo k sintezi kolagena, ščitimo vezivno tkivo in preprečimo encimsko razgradnjo hialuronske kisline.

Hialuronska kislina je kakor goba, saj ima izjemno sposobnost, da pritegne in nase veže velike količine vode, ki jo krvavo potrebujejo tkiva in organi: koža, sklepi, hrustanec, oči nohti, lasje, krvne žile. S staranjem jo je treba tudi nadomeščati. Vendar posamezna vrsta tkiva lahko sprejme le hialuronsko kislino določene molekularne mase. Hialuronska kislina nizke molekularne mase je na primer primerna za kožo, tista z visoko molekularno maso pa lahko pripomore k ohranjanju zdravja sklepov in vpliva na njihovo gibljivost.

ExceptionHYAL Star je edinstvena napredna oblika hialuronske kisline, ki vsebuje celoten spekter molekulskih mas hialuronske kisline (nizko, srednjo in visoko), zato lahko le z enim dopolnilom pokrijemo potrebe različnih tkiv.

Magnifood, sestavljen iz šipka, koprive, borovnic, njivske preslice in peteršilja, spodbuja sintezo kolagena, vsebuje glukozaminoglikane za zaščito vezivnega tkiva in rastlinske zaviralce za preprečevanje encimske razgradnje hialuronske kisline.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.
Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljajoča in zaščitna moč barv.
Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.
Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.
Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?
Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood, vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije.

 

Sestavine in vsebnost

Ena rastlinska kapsula vsebuje %PDV*
Magnifood kompleks 325 mg
vsebuje:
  • Šipek
75 mg
  • Borovnica (sušena z zamrzovanjem)
75 mg
  • List koprive (sušen z zamrzovanjem)
75 mg
  • Spomladanski poganjek preslice

(sušen z zamrzovanjem)

50 mg
  • List peteršilja (sušen z zamrzovanjem)
50 mg
  • Hialuronska kislina (kot natrijev hialuronat)**
100 mg /
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropil metilceluloza) 95 mg /

*PDV-Priporočeni dnevni vnos

** ExceptionHYAL Star Hialuronska kislina s celotnim spektrom molekulskih mas.

 

Odmerjanje

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, pri obroku.

 

Opozorila

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

 

 

You've just added this product to the cart: