Solgar Svetlinovo olje 500 mg, 30 kapsul

Solgar Svetlinovo olje 500 mg, 30 kapsul

0 out of 5

17.05 

Prehransko dopolnilo  vsebuje prvovrstno olje iz semen dvoletnega svetlina in predstavlja bogat vir omega-6 maščobnih kislin (linolna kislina, gamalinolenska kislina).

Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1031478

Opis

Solgar Svetlinovo olje vsebuje prvovrstno olje iz semen dvoletnega svetlina in predstavlja bogat vir omega-6 maščobnih kislin (linolna kislina, gamalinolenska kislina). Pri jemanju dalj časa (več kot tri mesece) je potrebno v prehrano vključiti tudi zadosten vir omega-3 maščobnih kislin.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Odmerjanje:
Trikrat na dan zaužijte po 1 kapsulo, priporočljivo med obrokom.

Vsebnost:

Sestavine v 3 kapsulah: olje iz semen dvoletnega svetlina (Oenothera biennis) 1500 mg – vsebuje: linolno kislino 1095 mg, gamalinolensko kislino (GLA) 135 mg

Sestavine:
olje iz semen dvoletnega svetlina (vsebuje linolno kislino, gamalinolensko kislino (GLA)); želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Solgar Inc., 500 Willow Tree Road Leonia, NY 07605, ZDA

Zastopnik: Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart: