NOW MSM (MetilSulfonilMetan) 1000 mg, 120 kapsul

NOW MSM (MetilSulfonilMetan) 1000 mg, 120 kapsul

0 out of 5

20.07 

Prehransko dopolnilo vsebuje MSM (metilsulfonilmetan) v kapsulah.

Nensi: 1034008
  • Opis

Opis

MSM (metilsulfonilmetan) je oblika organskega žvepla, ki se nahaja v vseh živih organizmih. Kljub temu, da je naravna sestavina  skoraj vsega svežega sadja in zelenjave, morske hrane ter mesa, pa različne metode priprave hrane zelo znižajo njegovo vsebnost in ga je priporočljivo nadomestiti.

Prehransko dopolnilo NOW MSM je testirano in zagotavlja najmanj 99,7 % stopnjo čistosti.

Priporočen dnevni odmerek: 2 kapsuli, 1- do 2-krat dnevno, med obrokom.

Sestava:                      2 kapsuli
MSM (metilsulfonilmetan) 2,0 g (2000 mg)

Pakiranje 120 kapsul zadostuje za 30 do 60 dni.

Sestavine: MSM (metilsulfonilmetan) v prahu 86,51 %, želatina, sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina, magnezijeve soli maščobnih kislin.

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, glutena, soje, koruze, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave (še posebej v primeru glavkoma), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Shranjevanje: Shranjujte pri temperaturi do 25 ºC, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Ne zaužijte paketka za ohranjanje svežine! Do konca uporabe ga pustite v plastenki.

Opozorila
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

You've just added this product to the cart: