Belinal skin, 30 kapsul

Belinal skin, 30 kapsul

0 out of 5

24.00 

Prehransko dopolnilo Belinal skin vsebuje patentiran izvleček iz vej bele jelke Belinal in vitamine B2, B3, B5, A, C, biotin ter cink.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1047534

Opis

Prehransko dopolnilo Belinal skin vsebuje patentiran izvleček iz vej bele jelke Belinal in vitamine B2, B3, B5, A, C, biotin ter cink.

Belinal skin – formula je razvita na podlagi klinične študije, vsebuje naravne polifenole iz vej bele jelke in naravne vitamine B2, B3, B5, A, C, biotin in cink.

 

Belinal skin priporočamo:
• da nahranite kožo s potrebnimi mikrohranili, ki zagotavljajo lepoto kože ter las,
• da omogočite pospešeno tvorbo kolagena in elastina, ki dajeta koži trdnost in prožnost,
• da zavarujete kožo in lase pred škodljivimi vplivi sonca, kajenja in onesnaženja.

Odkrijte lepoto svoje kože – Nahranite jo od znotraj

Vaša koža je največji in najlepši organ telesa, je ogledalo vašega počutja, zdravja in energije. Zato poskrbite za vašo kožo in jo nahranite od znotraj, preko krvnega obtoka. Koža dnevno potrebuje najboljša, uravnotežena mikrohranila za regeneracijo in zaščito pred UV žarki. Večina kozmetičnih krem dobro nahrani le zgornjo plast kože, prehransko dopolnilo Belinal skin pa preko krvnega obtoka nahrani in obogati tudi spodnja sloja kože. Uživajte v svoji koži.

 

Belinal skin
• Vsebuje 100% naraven patentiran izvleček iz vej bele jelke
• Edinstvena formulacija naravnih polifenolov iz vej bele jelke in vitaminov B2, B3, B5, A, C, biotina in cinka
• Razvit na podlagi kliničnih raziskav v EU

Belinal skin je skrbno zasnovan izdelek za vse generacije, izdelan skladno z evropskimi standardi.

 

Belinal skin priporočamo:
• da zagotovite potrebna mikrohranila za dnevno nego kože preko krvnega obtoka
• ker je naravna podpora kozmetični negi vaše kože. Krema dobro nahrani le zgornji sloj kože, Belinal® skin pa obogati tudi spodnja sloja kože
• da si okrepite imunsko odpornost kože pred škodljivimi vplivi sonca, mraza in onesnaženja
• uživajte ga že nekaj tednov pred sončenjem

Omogočite koži, da zasije v vsem sijaju – Nahranite jo od znotraj
Belinal skin je  slovensko prehransko dopolnilo razvito na podlagi klinične študije. Energija naravnega rastlinskega izvlečka Belinal in vitaminov ter mineralov za vsakodnevno zagotavljanje svežine vaše kože.

 

Belinal
Belinal je slovenska, patentirana naravna učinkovina iz vej bele jelke. Belinal je znanstveno raziskan izvleček bogat z naravnimi polifenoli, ki jih telo zlahka sprejme in nanj blagodejno delujejo. Belinal se pridobiva iz najkakovostnejših vej, ki so ročno nabrani v ekološko neokrnjenih gorskih gozdovih Slovenije, izključno iz redno načrtovanega poseka. V procesu sodobne ekstrakcije se uporablja le čista voda, brez uporabe alkohola ali škodljivih topil.

Znanstveniki so v vejah bele jelke odkrili bolj raznoliko sestavo polifenolov kot v lubju, odkrili so že 36 različnih polifenolov, ki delujejo sinergijsko. Prevladujejo fenolne kisline, lignani in flavonoidi. Večina je nizko molekularnih polifenolov, katere odlikuje dobra absorbcija, prehajanje skozi celične membrane in znotraj celično delovanje.

Vitamin C iz acerole
Belinal skin vsebuje tudi izvleček iz plodov acerole – divje češnje, ki vsebuje 20 krat več vitamina C kot limona. Vitamin C ima pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kože.

Vitamin A, riboflavin (B2) in niacin (B3) in vitamin B5
Formulaciji smo dodali tudi retinojsko kislino, ki je aktivna oblika vitamina A in regulira rast in izgradnjo kože in sluznic ter njihovo delovanje. Riboflavin – vitamin B2 in niacin – vitamin B3 prispevata k ohranjanju zdrave kože in sluznic. Pantotensko kislino imenujemo tudi vitamin B5 in skrbi za rast in regeneracijo tkiv.

Biotin in cink
Izdelek vsebuje tudi biotin in cink. Biotin poznamo tudi pod imenom vitamin H in prispeva k ohranjanju zdravih las in kože. Cink je nujno potreben mineral kot kofaktor v različnih encimskih reakcijah in prispeva k ohranjanju zdravih las in nohtov. Sodeluje tudi pri sintezi kolagena.

 

Kaj povzroča staranje kože
Na koži so verjetno najbolj vidne posledice staranja organizma. Staranje kože se neopazno začne po 25. letu, po 30. letu se pojavijo prve nežne gubice, po 40. letu so gubice že izrazitejše. Pri 50 letu starosti postane koža ohlapnejša, gube pa izrazite. Po najsodobnejših spoznanjih so poglavitni vzroki staranja kože naravno staranje organizma, dokazano pa pospešijo proces stranja še UV žarki sonca, stres, kajenje in slaba prehrana.

Z leti je vedno manj kolagena in elastina – Koža postaja vedno manj čvrsta
Koža je sestavljena iz vidne zgornje plasti kože – epidermis (povrhnjica), srednje plasti – dermis (usnjica) in spodnje plasti – hipodermis (podkožje). Dermis sestavljajo vlakna kolagena in elastina, ki dajejo koži trdnost in elastičnost. Kolagenska in elastinska vlakna morajo biti nepoškodovana in med seboj natančno urejena. Le tako bo koža navzven delovala mladostna, sijoča in prožna.

Vendar pa sodobni tempo življenja, sončenje, stres in kajenje puščajo vidne sledove na koži. Vse navedene slabe navade močno povečajo količino prostih radikalov, ki dobesedno trgajo kolagenska in elastinska vlakna, kar povzroča prezgodnje staranje kože.Vaša koža je največji in najlepši organ telesa, je ogledalo vašega počutja, zdravja in energije.

Kozmetične kreme običajno nahranijo le zgornjo plast kože – epidermis, do spodnjih plasti pa ne prodrejo. Zato je za kožo pomembno, da jo preko krvnega obtoka dnevno oskrbite z uravnoteženimi mikrohranili za regeneracijo in zaščito kože, ki jih vsebuje Belinal® skin.

Redno uživanje prehranskega dopolnila Belinal skin pripomore k boljši kakovosti kolagenske in elastinske mreže, saj spodbuja njeno naravno nastajanje.

 

Odmerjanje

Vzdrževanje-preventiva: neomejeno: 1 do 2 kapsuli dnevno. Ena kapsula med obrokom oziroma do ene ure po obroku.

Akutno stanje: 30 dni: 3 kapsule dnevno. Ena kapsula med obrokom oziroma do ene ure po obroku.

 

Aktivne učinkovine v eni vegi kapsuli

Aktivne učinkovine

Vsebnost

PDV  priporočen dnevni vnos

 Belinal – izvleček iz vej bele jelke (Abies alba Mill.)

Od tega polifenoli

100 mg

70 mg

/

/

 Vitamin C – izvleček plodov acerole

32 mg

40

 Vitamin A

640 µg

80

 B3 – Niacin

11,2 mg

70

 Cink

7 mg

70

 B2 – Riboflavin

1,4 mg

100

 Biotin

50 µg

100

 B5 – Pantotenska kislina

6 mg

100

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sestavine

Belinal izvleček iz vej bele jelke ( Abies alba Mill. ), izvleček plodov acerole ( Malpighia glabra ), sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalična celuloza; cinkov citrat, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, riboflavin, retinojska kislina, sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat in silicijev dioksid; D-biotin.
Belinal skin kapsule ne vsebujejo barvil, sladil, laktoze in glutena. Je primeren za vegetarijance.

 

Shranjevanje

Hraniti na suhem prostoru pri sobni temperaturi.

 

Omejitve

Otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: