BACH ESENCA št. 9 CLEMATIS (SROBOT) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 9 CLEMATIS (SROBOT) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

SANJE O PRIHODNOSTI (dnevni sanjači) – Živijo bolj v prihodnosti kot v sedanjosti. Za dnevne sanjače in zaspane, ki niso nikoli čisto zbujeni in jih življenje posebej ne zanima. 

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1039395

Opis

SANJE O PRIHODNOSTI (dnevni sanjači) – Živijo bolj v prihodnosti kot v sedanjosti. Za dnevne sanjače in zaspane, ki niso nikoli čisto zbujeni in jih življenje posebej ne zanima. So bolj mirni in v svojem trenutnem položaju niso prav srečni, kajti bolj živijo v prihodnosti kot v sedanjosti. Vedno upajo na srečnejše čase, v katerih bi se lahko njihovi ideali uresničili. Če zbolijo, ne napravijo veliko za to, da bi ozdraveli. V določenih primerih celo hrepenijo po smrti v upanju, da jim bo potem boljše, ali pa ker upajo, da bodo spet srečali ljubljenega človeka, ki so ga izgubili. Dvanajst zdravilcev, dr. Edward Bach. Pomanjkanje fokusa in miselna raztresenost zaradi sanjarij; življenje v vzporednih svetovih, dnevni sanjači. Srobot – zasanjani ste, sanjate o prihodnost, pomanjkanje fokusa in koncentracije. Sestavina Bachove protistresne mešanice RESCUE.

Pomanjkanje fokusa in miselna raztresenost zaradi sanjarij; življenje v vzporednih svetovih, dnevni sanjači. Srobot – zasanjani ste, sanjate o prihodnost, pomanjkanje fokusa in koncentracijei. Sestavina Bachove protistresne mešanice RESCUE.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca srobota v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: