BACH ESENCA št. 8 CHICORY (CIKORIJA) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 8 CHICORY (CIKORIJA) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

LJUBEZEN KOT POZORNOST IN KOT ZAHTEVA – Za tiste, ki jih skrbi blagor drugih in ki preveč skrbijo za otroke, sorodnike, prijatelje.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1039394

Opis

LJUBEZEN KOT POZORNOST IN KOT ZAHTEVA – Potrošnik vedno rad priskoči na pomoč, ampak prav je, da zgolj takrat, ko se ga za to prosi. Za tiste, ki jih skrbi blagor drugih in ki preveč skrbijo za otroke, sorodnike, prijatelje in vedno najdejo nekaj, kar je še potrebno urediti. Stalno popravljajo, kar je po njihovem mnenju še potrebno urediti in v tej vlogi uživajo. Tiste, za katere jih skrbi, želijo imeti v svoji bližini.

Smo polni ljubezni in skrbi za bližnje, a pričakujemo, da nam to bližnji vrnejo z obrestmi; Lastimo si svoje bližnje in se vanje vtikamo, ljubezen se lahko sprevrže v posesivnost in izsiljevanje. Cikorija, potrošnik – v ljubezni do drugih ste posesivni in pretirano zaščitniški.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca cikorije v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: