BACH ESENCA št. 4 CENTAURY (TAVŽENTROŽA) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 4 CENTAURY (TAVŽENTROŽA) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

ŠIBKOST, OBČUTLJIVOST – Postani dejaven namesto, da se predajaš. Za mirne, prijazne in ustrežljive ljudi, ki so pretirano plašni in služijo drugim. 

Zaloga: Ni na zalogi Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1039392

Opis

ŠIBKOST, OBČUTLJIVOST – Postani dejaven namesto, da se predajaš. Za mirne, prijazne in ustrežljive ljudi, ki so pretirano plašni in služijo drugim. V svoji vnemi in zavzetosti radi precenijo svoje moči. Od želje po služenju so tako obsedeni, da postanejo bolj služabniki kot prostovoljni pomočniki. Njihova dobrodušna narava jih zapelje, da storijo več kot to, kar bi bil njihov delež. Tako zaidejo v nevarnost, da bodo zanemarili svojo lastno posebno življenjsko nalogo.

Blaga duša; radi pomagamo drugim, a nas bolj grobi pogosto izkoristijo; do sebe smo mačehovski; ne postavimo se zase; želja po služenju nas naredi bolj hlapce kot pomočnike (Pepelka). Tavžentroža – ne zmorete reči NE.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca tavžentrože v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: