BACH ESENCA št. 36 WILD OAT (DIVJI OVES) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 36 WILD OAT (DIVJI OVES) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

KO NE VEMO, KAJ SPLOH HOČEMO (VELIKO MOŽNOSTI) – Dasiravno so zelo ambiciozni, pa jim manjka občutka resničnega namena. Za ambiciozne, ki hočejo narediti v življenju kaj posebnega.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1039389

Opis

KO NE VEMO, KAJ SPLOH HOČEMO (VELIKO MOŽNOSTI) – Dasiravno so zelo ambiciozni, pa jim manjka občutka resničnega namena. Za ambiciozne, ki hočejo narediti v življenju kaj posebnega. Zbrati hočejo veliko izkušenj, užiti hočejo vse, kar je le mogoče, želijo uživati življenje. Njihova težava je v tem, da se ne morejo odločiti, katero delo bi opravljali, kajti kljub veliki ambicioznosti se ne čutijo poklicane za nobeno. Posledica tega je lahko zavlačevanje, ki vodi v nezadovoljstvo.

Imamo mnogo talentov in možnosti, a nam manjka vztrajnosti pri doseganju cilja; ne moremo se odločiti, kaj bi pravzaprav radi in nihamo med različnimi možnostmi, s tem pa stvari zavlačujemo. Divji oves, stoklasec – veliko stvari vas zanima, a se ne morete odločiti katera pot je prava.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: divji oves v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: