BACH ESENCA št. 30 SWEET CHESTNUT (PRAVI KOSTANJ) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 30 SWEET CHESTNUT (PRAVI KOSTANJ) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

POPOLNA POTRTOST – Lahko pomaga v tistih trenutkih, ko je človekov obup tako velik, da se zdi neznosen.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1039383

Opis

POPOLNA POTRTOST – Lahko pomaga v tistih trenutkih, ko je človekov obup tako velik, da se zdi neznosen. V trenutkih, ko telo in duša čutita, da sta bila prignana do skrajne meje vzdržljivosti in da bosta morala popustiti in se vdati. Ko je videti, kot da je edini izhod samo še propad in uničenje.

Ko smo pršili do meja svojih zmožnosti in ne vidimo več rešitve, občutimo le grozo in obup. Pravi kostanj – prišli ste do meja svojih zmožnosti in ne vidite več rešitve, potrebujete ohrabritev ali spodbudo za osebnostno preobrazbo.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Bachova esenca pravega kostanja v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: