BACH ESENCA št. 3 BEECH (BUKEV) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 3 BEECH (BUKEV) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

PRETIRANA KRITIČNOST, NESTRPNOST – Za zmožnost uvida in obet dobrega.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1039382

Opis

PRETIRANA KRITIČNOST, NESTRPNOST – Za zmožnost uvida in obet dobrega; za tiste, ki čutijo potrebo, da v vsem, kar jih obdaja, vidijo dobro in lepo in čeprav mnoge stvari potekajo narobe, želijo biti sposobni videti, kako dobro v notranjosti raste. Da bi postali bolj tolerantni in popustljivi in da bi kazali vse večje razumevanje za različne poti, na katerih vsak posameznik in vse stvari rastejo do končne popolnosti.

Netolerantni smo do vsega drugačnega in zato razdraženi; primanjkuje nam razumevanja in sočutja; zahtevamo red, disciplino in upoštevanje pravil; kritiziramo. Bukev – do okolice ste kritični in netolerantni.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca bukve v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: