BACH ESENCA št. 24 PINE (BOR) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 24 PINE (BOR) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

SAMOOBTOŽEVANJE, OBČUTKI KRIVDE – Potrebujejo ga tisti, ki vedno iščejo krivdo pri sebi. Celo, če so uspešni, menijo, da bi pravzaprav stvari lahko še bolje opravili.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1039375

Opis

SAMOOBTOŽEVANJE, OBČUTKI KRIVDE – Potrebujejo ga tisti, ki vedno iščejo krivdo pri sebi. Celo, če so uspešni, menijo, da bi pravzaprav stvari lahko še bolje opravili. S svojimi rezultati in dosežki niso nikoli zadovoljni. Delajo trdo in zelo trpijo zaradi napak, ki si jih sami pripisujejo. Včasih, ko gre za napako, ki so jo zakrivili drugi, tudi to vzamejo nase in se čutijo odgovorne. Za tiste, ki se preveč sekirajo.

Krivdo iščemo pri sebi, nase prevzemamo tudi napake drugih, nenehno se opravičujemo; počutimo se nevredne. Bor – zlahka se počutite krive in se samoobtožujete.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca bora v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: