BACH ESENCA št. 12 GENTIAN (ENCIJAN) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 12 GENTIAN (ENCIJAN) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

MANJŠI ZASTOJ ZNANEGA VZROKA, ČRNOGLEDOST – Sicer so vedri, a včasih postanejo tudi potrti. Za tiste, ki hitro izgubijo pogum.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1039362

Opis

MANJŠI ZASTOJ ZNANEGA VZROKA, ČRNOGLEDOST – Sicer so vedri, a včasih postanejo tudi potrti. Za tiste, ki hitro izgubijo pogum. Lahko da dobro okrevajo, v vsakdanjem življenju dobro napredujejo, toda vsaka malenkostna upočasnitev, vsaka ovira pri napredovanju povzroči v njih dvom in jim vzame pogum.

Po naravi smo vedri, a nas manjša razočaranja potrejo in povzročijo občutek črnogledosti; o vsem podvomimo in pri tem celo malo uživamo. Encijan – hitro izgubite pogum, ste razočarani in cinični.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca encijana v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: