BACH ESENCA št. 10 CRAB APPLE (LESNIKA) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 10 CRAB APPLE (LESNIKA) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

OBČUTEK NEČISTOSTI – Služi za očiščenje in prečiščenje. Pomaga tistim, ki se ne morejo znebiti občutka, da so nečisti. 

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1039360

Opis

OBČUTEK NEČISTOSTI – Služi za očiščenje in prečiščenje. Pomaga tistim, ki se ne morejo znebiti občutka, da so nečisti. Pogosto gre pri tem za kaj na videz malo pomembnega. Včasih pa gre lahko za resno bolezen, a je ta skoraj neopažena v primerjavi s problemom, da se počuti človek nečistega. V obeh primerih gre za ljudi, ki si prestrašeno prizadevajo, da bi se osvobodili stvari, ki obvladuje vse njihovo mišljenje. Njim se zdi le-ta tako pomembna, da si na vsak način želijo, da se je osvobodijo. Taki ljudje obupajo, če zdravljenje ne pomaga. S svojo očiščujočo močjo Lesnika čisti rane, za katere bolnik misli, da so vanje prodrle strupene snovi, ki bi jih bilo treba odstraniti.

Potrebujemo očiščenje zaradi na videz nepomembne stvari, ki pa lahko obvladuje vse naše mišljenje; občutek sramu zaradi videza, akne, potreba po pretiranem čiščenju, preobčutljivost na umazanijo. Lesnika – nezadovoljni ste s svojim izgledom ali imate potrebo po pretirani čistosti. Sestavina Bachove protistresne mešanice RESCUE (krema).

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova esenca lesnike v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart:

Virtualni pomočnik
Virtualni pomočnik
Pozdravljeni, kako vam lahko pomagamo?
Povezujem...
Trenutno ni na voljo nobenega svetovalca.
Vsi svetovalci so trenutno zasedeni, prosimo poskusite kasneje.
:
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pozdravljeni, če potrebujete nasvet strokovnjaka, prosimo vpišite vaše podatke za začetek pogovora
:
:

Vsi prejeti podatki se uporabljajo izključno za spletno komunikacijo med uporabnikom in svetovalcem. Več o tem si lahko preberete na naši strani Zasebnost in piškotki
Pogovor je bil končan.
Je bil nasvet našega strokovnjaka uporaben? Prosimo podajte oceno.
Dobro Slabo