BACH ESENCA št. 1 AGRIMONY (REPIK) kapljice, 20 ml

BACH ESENCA št. 1 AGRIMONY (REPIK) kapljice, 20 ml

0 out of 5

13.97 

MASKA NASMEHA – Za dobrodušne, vesele ljudi, polne humorja, ki imajo čez vse radi mir in zato ob različnosti mnenj in prepiranju zaidejo v veliko duševno stisko.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1039359

Opis

MASKA NASMEHA – Za dobrodušne, vesele ljudi, polne humorja, ki imajo čez vse radi mir in zato ob različnosti mnenj in prepiranju zaidejo v veliko duševno stisko. Da bi se temu izognili, so se pripravljeni odpovedati mnogim stvarem in zatajiti sebe. Svoje skrbi in težave ter svoj zunanji in notranji nemir skrivajo za masko humorja in šaljivosti in so zato zelo priljubljeni. Toda pogosto posegajo po alkoholu in drugih opojnih substancah, da bi bili dobre volje in da bi veselo prenašali svoje težave.

Notranje skrbi in napetosti skrivamo za masko nasmeha; lastnim skrbem uidemo tako, da zabavamo druge; pogosto iščemo pomoč v alkoholu; tako imenovano vedenje keep on smiling. Repik – svoja prava čustva skrivate za fasado.

Bachove cvetne kapljice je v tridesetih letih prejšnjega stoletja razvil angleški zdravnik Edward Bach. Prepoznal je 38 osnovnih čustvenih stanj, posameznemu čustvenemu stanju pa je pripisal ustrezno cvetno esenco, ki preoblikuje negativne vzorce mišljenja, čustvovanja in vedenja v pozitivne. Bachove cvetne kapljice tako predstavljajo obliko čustvene pomoči, ki okrepi in povrne naše notranje ravnovesje in duševno trdnost.

DOZIRANJE: 2 kapljici izbrane esence kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Jemljite 4x na dan oziroma po potrebi.

SESTAVINE: Sestavine: Bachova Bachova esenca navadnega repika v 27 vol. % alkohola.

OPOZORILO: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, London,Velika Britanija.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: