Arthronal, 90 kapsul

Arthronal, 90 kapsul

0 out of 5

25.52 

Prehransko dopolnilo za gibljive in mladostne sklepe, ki poleg glukozamina vsebuje kompleks 10-ih izbranih sestavin s sinergijskim delovanjem.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 492175

Opis

Arthronal je prehransko dopolnilo s sestavinami, ki imajo vlogo pri nastajanju kolagena  za normalno delovanje kosti in hrustanca (vitamin C), vezivnega tkiva (mangan, vitamin C, baker),  za ohranjanje zdravih kosti (mangan, cink, vitamin D) in za normalno absorbcijo kalcija in fosforja (vitamin D).

Poleg glukozamina vsebuje kompleks 10-ih izbranih sestavin s sinergijskim delovanjem: MSM, plodove drevesa Terminalia chebula, hondroitin, hialuronsko kislino in folno kislino.

Sestavine

Metil sulfonil metan (MSM)
Arthronal vsebuje najčistejšo, najvarnejšo in najbolj obstojno obliko MSM-ja s preverjenim delovanjem.
MSM (metil sulfonil metan), poznan tudi kot metil sulfon, je oblika organskega žvepla. Žveplo je za kalcijem in fosforjem tretji najbolje zastopani mineral v telesu. Prisotno je v vseh tkivih kot sestavni del vezivnega tkiva, približno polovico ga najdemo v mišicah, koži in kosteh.Glukozamin
Arthronal  vsebuje najnovejšo generacijo glukozamina, pridobljeno z  inovativno in patentirano fermentacijsko tehnologijo. Ne povzroča alergij značilnih za glukozamin iz školjk, ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in ne draži želodca.

Terminalia chebula
Plodovi listnatega drevesa Južne Azije so v ajurvedski medicini uvrščeni v sam vrh seznama rastlin za  sklepe. Arthronal vsebuje klinično preizkušen izvleček zrelih plodov Terminalia chebula s standardizirano količino čebulinske in čebulagne kisline. Ne vsebuje z gensko spremenjenih organizmov.

Hondroitin sulfat
Je spojina, naravno prisotna v zunajceličnem matriksu. Ima funkcijo ohranjanja prožnosti in blaženja trenja med sklepi.
Arthronal vsebuje izredno kvaliteten hondroitin sulfat govejega vira v visokih odmerkih.

Hialuronska kislina
Se nahaja v vezivnem tkivu in sklepih, kjer služi kot mazivo ter zagotavlja elastičnost in gibljivost sklepov. Arthronal vsebuje hialuronsko kislino v visokih odmerkih, ki se odlikuje po visoki čistosti in popolni varnosti. Nima stranskih učinkov in ne povzroča alergij.

Vitamin C
Prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanju kosti in
hrustanca.

Cink
Prispeva k ohranjanju zdravih kosti.

Mangan
Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in ima vlogo pri nastajanju vezivnega tkiva.

Baker
Ima vlogo pri nastajanju vezivnega tkiva.

Folna kislina
Ima vlogo za normalno delovanje imunskega sistema.

Vitamin D3
Pripomore k normalni absorbciji kalcija in fosforja ter normalni ravni kalcija v krvi. Ima vlogo pri ohranjanju normalnih kosti.

Priporočeno odmerjanje in način uporabe

V prvih 4-6 tednih priporočamo udarni odmerek dveh kapsul 3- krat dnevno, nato pa vzdrževalni odmerek ene kapsule 3- krat dnevno.

Zastopnik: Panakea d.o.o., Savska cesta 10, Ljubljana

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
You've just added this product to the cart: