Madal Bal Naravni drevesni sirup, 500 ml

Madal Bal Naravni drevesni sirup, 500 ml

0 out of 5

20.79 

Madal Bal Naravni drevesni sirup Neera se proizvaja iz sirupa kanadskega javorja in drevesnega sirupa tropskih palm JV Azije.

Opis

Madal Bal Naravni drevesni sirup Neera se proizvaja iz sirupa kanadskega javorja in drevesnega sirupa tropskih palm JV Azije.

Recepturo je v 80 letih pripravila skupina švicarskih zdravnikov, specialistov iz področja naravne medicine, zdravilnih rastlin, ajurvedske in zahodne medicine, ter znanega ameriškega naturopata Stanley Burroughs-a. Madal Bal sirup so razvili za potrebe limonine prečiščevalne diete, ki jo je prvotno izumil naravni zdravilec Stanley Burroughs. Vsakdanje postenje (v času, ko traje prečiščevalna dieta) ob uživanju napitka iz javorjevega sirupa je bilo lažje in je dajalo boljše rezultate kot postenje po drugih metodah. Sprva se je za prečiščevalno dieto uporabljali le javorjev sirup, ki pa ni zagotavljal tako širokega spektra mineralov pomembnih za postenje. Plod pet letnih raziskav in tisočerih testov je Madal Bal-ova mešanica naravnega drevesnega sirupa Neera, ki sestoji iz sirupa kanadskega javorja in sirupa petih različnih vrst palm JV Azije.

Palmin in javorov sirup sta povsem naravni sladili, saj drevesa javorja in palme rastejo prosto v naravi, brez uporabe umetnih gnojil oziroma drugih metod pospešene pridelave. Proizvod ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov in alergenov. Zaradi visoke hranilne in manjše energijske vrednosti je odlična alternativa belemu sladkorju in umetnim sladilom.

 

Uporaba v prehrani:
Drevesni sirup Madal Bal je odlično namizno sladilo. Zaradi visoke hranilne vrednosti in manjše kalorične vrednosti je odlična alternativa rafiniranemu belemu sladkorju ali umetnim sladilom. Lahko ga uporabljamo za sladkanje kave, pravega čaja ali sadnih čajev. Namesto energetskih napitkov si lahko na izletih, planinarjenju, kolesarskih turah in drugih športnih dejavnostih omislimo napitek iz drevesnega sirupa MADAL BAL in limon. Tako bomo uživali naravni napitek ter telesu dovajali potrebno energijo in minerale. Drevesni sirup MADAL BAL lahko uporabimo za sladkanje polnozrnatih kosmičev, jogurta, palačink, vafljev, sadnih solat, sladoleda. Odličen je tudi pri pripravi sladic, kot so jabolčni zavitek, štruklji ter peciva.

 

Sestavine: sirup iz izbranih vrst palm in javorja.

Pasterizirano. Brez dodatkov in konzervansov. Po odprtju hranite v hladilniku.

 

Energijska vrednost na 100 g: 280 kcal; maščobe 0,4 g, od tega nasičene 0,4 g; ogljikovi hidrati 67 g, od tega sladkorji* 58,5 g; beljakovine 0,5 g; sol 0,37 g.

*naravno prisotni sladkorji

 

Proizvedeno v Kanadi za Puris AG, Švica.

Distributer: Madal Bal d.o.o., Pavšičeva ulica, 1000 Ljubljana

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: