Dr. Steinberger – BIO zelenjavni sok, 750 ml

Dr. Steinberger – BIO zelenjavni sok, 750 ml

0 out of 5

4.24 

Bio sok iz biološko pridelane zelenjave, z dodano jodirano soljo. Sok je pridobljen iz biološko pridelane zelenjave (paradižnika, korenčka, rdeče pese, zelene, kumaric, kislega zelja, čebule in paprike) ter je popolnoma naraven, brez dodanih konzervansov

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1015120

Opis

Bio sok iz biološko pridelane zelenjave, z dodano jodirano soljo.

Sok je pridobljen iz biološko pridelane zelenjave (paradižnika, korenčka, rdeče pese, zelene, kumaric, kislega zelja, čebule in paprike) ter je popolnoma naraven, brez dodanih konzervansov. Sok je nizkokaloričen.

Dodana mu je jodirana sol, tako da je še posebej primeren za vse, ki jim primanjkuje joda. S skrbno predelavo zelenjave smo v soku ohranili vse pomembne elemente, predvsem minerale, vitamine in vlaknine.

Sladkorni bolniki morajo upoštevati, da 400 ml soka ustreza 1 krušni enoti.

 

Odmerjanje:

Sok priporočamo kot nadomestek manjšega obroka pri raznih dietah, po operativnih posegih ust in ustne votline, ko je žvečenje hrane oteženo oziroma kot dodatek k enolični prehrani, v kateri je premalo zelenjave. Sok uživajte po potrebi. Ȉe želite, ga lahko tudi razredčite z vodo, pogrejete in pripravite kot okusno juho ali pa naredite odlično omako za testenine.

 

Sestava:

100 ml soka vsebuje:

energijska vrednost 77 kJ / 18 kcal
maščobe < 0,5 g
— od tega nasičene maščobne kisline < 0,1 g
ogljikovi hidrati 3,0 g
— od tega sladkorji (iz sadja) 3,0g
prehranske vlaknine 0,8 g
beljakovine 0,7 g
sol 0,75 g

 

Sestavine: sok iz bio paradižnika, bio korenja*, bio rdeče pese*, bio kumar*, bio zelene*, bio kislega zelja* (bio zelje in morska sol), bio čebule, morske soli, bio peteršilja, bio bazilike, bio luštreka, bio kopra, bio limone
(*prevreto z mlečno kislino)

 

Neto vsebina: 750 ml

 

Proizvaja: Dr. Steinberger Nachf., Nemčija

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: