Aloe vera 100% bio sok, 1000 ml

Aloe vera 100% bio sok, 1000 ml

0 out of 5

22.95 

Prehransko dopolnilo Aloe vera 100% bio sok je ekološki sok svežega blagega okusa brez konzervansov, stabilizatorjev, barvil ali sladkorja.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1047186

Opis

Prehransko dopolnilo Aloe vera 100% bio sok je ekološki sok svežega blagega okusa brez konzervansov, stabilizatorjev, barvil ali sladkorja.

 

Prednosti izdelka Aloe vera 100% bio sok

 • Brez konzervansov ali stabilizatorjev.
 • Ekološki 100% sok Aloe barbadensis Mill.
 • Brez dodanega sladkorja, barvil ali okusov.
 • Svež blag prijeten okus

 

Kako deluje Aloe vera sok?

  • Za uravnavanje prebave in izločanja: popijte 100 ml Aloe vere soka zjutraj na tešče, pol ure pred jedjo. Aloe vera pomaga izločati neželene snovi iz prebavnega traktapospešuje prebavo in pozitivno deluje na ledvicajetra in žolčnik.

Posebne maščobne kisline v soku Aloe vere alkalizirajo prebavne sokove in pomagajo preprečevati zakisanost – pogost vzrok za prebavne motnje. Te maščobne kisline so koristne za želodec, a tudi za tanko in debelo črevo.

 • Pripomore k izboljšanju urejenosti glikemije / pomaga vzdrževati normalno raven sladkorja v krvi / prispeva k sintezi insulina / ima stimulativen učinek na sproščanje insulina.
 • Izboljša počutje in vitalnost telesa v vseh življenjskih situacijah ter obdobjih.
 • Blagodejno deluje pri utrujenosti in psihičnih naporih.
 • Pomaga pri zdravju in delovanju prebavnega trakta.
 • Pomaga pri vzdrževanju dobrega imunskega sistema.

 

Ayurveda, najstarejša celostna medicina, veda o tem, kako postanemo in ostanemo zdravi, s pridom uporablja sok Aloe vere že več tisoč let. Ayurveda pravi, da ima Aloe vera učinkuje na črevesno sluznico in sluznico bronhijev.  Aloe vera sok pomaga pri prebavi in Ppipomore k zdravju črevesja, pomagala ohranjati normalno raven glukoze v krvi kot del zdravega načina življenja, ima ugoden vpliv na utrujenost , pomaga spodbuditi metabolizem, krepi imunski sistem.

 

Moč je v svežini

Rastile Aloe barbadensis Mill. za pridobivanje 100% bio soka Aloe vera gojijo v Mehiki, kjer jih razvaja toplo sonce. Tako rastline razvijejo bogastvo svojih bioaktivnih učinkovin.

Vsak posamezen liste Aloe vere za naš 100% bio sok oberejo ročno in ga tudi ročno olupijo. Najprej odstranijo bodičasti del, nato še zgornjo in spodnjo plast zelenih listov. Ko liste olupijo, iz sredice s postopkom hladnega stiskanja iz listov stisnejo tisto najboljše – čisti gel Aloe vere. Prav ta kratek čas od nabiranja do stiskanja zagotavlja, da se ohranijo vse bioaktivne učinkovine in encimi gela Aloe vere.

Brez konzervansov ali stabilizatorjev

Da sok ohrani vse svoje lastnosti in dragocene sestavine, ko ga vi popijete, ga takoj po stiskanju, shranijo in stabilizirajo v jeklenih sodih. Znanih metod konzerviranja, kot so segrevanje soka ali dodajanje kemičnih sredstev, se ne poslužujejo pri pridobivanju 100% bio soka Aloe vera, saj bi na ta način uničili njegovo učinkovitost.

Svež blag okus

Ker liste ročno olupijo, ostranijo ves aloin. To je zelo pomembno, saj je aloin zelo grenkega okusa. Tako naš sok ne vsebuje aloina in ni popolnoma nič grenek. Nasprotno, je zelo prijetnega blagega okusa.

100% sok

100% bio sok Aloe vere je izvorni sok, ki ga pridobivajo iz listov rastline. Ni pridobljen iz koncentrata ali razredčen.

Eko certifikat 

Čisti ekološki 100% sok Aloe vere redno kontrolira ABCERT, ena vodilnih nemških nadzornih eko ustanov. Pri proizvajalcu se ves čas izvajajo redne analize. Čistost in ekološko gojenje je s tem dvojno zajamčeno in  preverjano. Tudi proizvodnja poteka v skladu z najvišjimi standardi (ISO 9001).

Polnjeno v steklenice

100% bio sok Aloe vere je polnjen v kakovostne steklene steklenice. To je zelo velika prednost, saj na tak način ohranjamo ustrezen energetski nivo rastline Aloe vere, v primerjavi z večino drugih izdelkov, ki so polnjeni v plastenke.

 

100% bio soka Aloe vere:

 • Primeren za vegetarijance in vegane.
 • Brez dodanega sladkorja, barvil ali okusov.
 • Ne vsebuje mlečnih sestavin.
 • Ne vsebuje glutena ali soje.
 • Ne vsebuje GSO.
 • Ne vsebuje alergenov.

 

Sestavine: 100% čist sok rastline Aloe barbadensis Mill. (Aloe vere)*

*iz kontrolirane ekološke pridelave

 

Vsebina:

1 L 100% bio soka Aloe vere

 

Kako jemljete Aloe vera 100% bio sok?

Priporočen dnevni vnos je od 50 ml do 100 ml enkrat do dvakrat na dan pol ure pred jedjo. Pred uporabo sok pretresite. Značilen okus aloe vere lahko omilite z redčenjem z vodo ali mešanjem s sadnim sokom.

Sok aloe vere lahko pijete redno vsak dan kot prehransko dopolnilo.

 

Shranjevanje:

Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C. Po odprtju shranjujte sok v hladilniku. Priporočamo vam, da uporabite sok v roku dveh tednov po odprtju.

Distribucijo kontrolira: SI-EKO-002

 

Opozorila:

Sok se ne priporoča nosečnicam in doječim materam. Ker je100% bio soka Aloe vere naraven je lahko moten in ima na dnu steklenice nekaj usedline. Lahko obstaja tudi naravna razlika v barvi med posameznimi serijami.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

 

Dobavitelj: Ars Pharmae d.o.o., Litostrojska cesta 46, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: