Aptamil Proexpert ADC, pločevinka 400 g 

Aptamil Proexpert ADC, pločevinka 400 g 

0 out of 5

14.17 

Aptamil Proexpert ADC je namenjen za dietetsko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka in intolerance na hrano, ki se kaže v malabsorpciji in driski dojenčkov, od rojstva naprej.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 265799
  • Opis

Opis

Aptamil Proexpert ADC (Allergy Digestive Care) je namenjen za dietetsko uravnavanje alergije na beljakovine kravjega mleka in intolerance na hrano, ki se kaže v malabsorpciji in driski dojenčkov, od rojstva naprej.

Aptamil Proexpert  ADC je posebej pripravljen za dojenčke z alergijo in intoleranco na hrano. Intoleranca na hrano se lahko pojavi kot posledica malabsorpcije in driske.

Alergije so pretiran odziv imunskega sistema na določeno snov in se bolj verjetno razvijejo kasneje v življenju. Aptamil Pregomin ADC vsebuje vsa ključna hranila v najlažje prebavljivi obliki.

Zaradi beljakovin sirotke, ki so ekstenzivno hidrolizirane, se zmanjša tveganje za nastanek alergij. Uporabljen je poseben vir maščob (MCT-srednjeverižni trigliceridi), ki pomaga pri lažji absorpciji, kadar je črevo poškodovano.​

Prenesite si PDF datoteko s podrobnostmi o pripravi in sestavinah proizvoda Aptamil_ADC
POMEMBNO OBVESTILO
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem s področja medicine, farmacije oziroma prehrane, nege in otroka
You've just added this product to the cart: