Bio-Kult Infantis 16 vrečk po 1 g AKCIJA 1 + 1 GRATIS

Bio-Kult Infantis 16 vrečk po 1 g AKCIJA 1 + 1 GRATIS

0 out of 5

10.68 

Bio-Kult Infantis je prehransko dopolnilo za dojenčke s 7 bakterijskimi sevi, omega 3 in vitaminom D3. Bio-Kult Infantis je primeren za dojenčke in otroke.

Ugodno pakiranje: 1 + 1 GRATIS

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1055042

Opis

Bio-Kult Infantis je prehransko dopolnilo za dojenčke s 7 bakterijskimi sevi, omega 3 in vitaminom D3. Bio-Kult Infantis je primeren za dojenčke in otroke.

Uporablja se ga lahko tudi ob sočasni uporabi antibiotikov, vendar ob različnem času dneva kot antibiotik ter med potovanji.

Brez glutena, umetnih barvil, arom in konzervansov.

 

Odmerjanje

Uporaba*: Vzemite ½–1 vrečka skupaj z mlekom, vodo ali hrano enkrat na dan. V primeru dodajanja vsebine vrečke v vročo pijačo ali hrano, jo primešajte tik pred zaužitjem.

Dojenčki mlajši od 6 mesecev: začetni odmerek ¼ vrečke.

* Uporabo in odmerjanje lahko prilagodite glede na priporočila zdravnika.

 

Sestavine: Preplex (fruktooligosagharidi in arabski gumi), bakterijske kulture (mleko, soja; Lactobacillus casei PXN 37, Lactobacillus rhamnosus PXN 54, Streptococcus thermophilus PXN 66™, Lactobacillus acidophilus PXN 35, Bifidobacterium breve PXN 25, Bifidobacterium infantis PXN 27, Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus PXN 39), prah ribjega olja, vitamin D3 (holekalciferol).

Ena vrečka vsebuje: Najmanj 1 miljardo mikroorganizmov na vrečko (1×109 CFU**/g), DHA in EPA > 1 miligram, vitamin D3 2,5 μg (50 % PDV***). Koncentracija 1 milijarda mikroorganizmov na vrečko je zagotovljena do konca roka uporabnosti.

**CFU – kolonijske enote ***PDV – priporočen dnevni vnos

 

Pakiranje: 16 vrečk po 1 g

Proizvajalec: Protexin Lopen Head, Velika Britanija

 

Opozorila

Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: