Bactoblis Junior, 30 orodisperzibilnih tablet  za počasno raztapljanje v ustih

Bactoblis Junior, 30 orodisperzibilnih tablet  za počasno raztapljanje v ustih

0 out of 5

19.98 

Prehransko dopolnilo Bactoblis Junior vsebuje bakterijsko kulturo v obliki tablet za lizanje. Za mikrofloro grla, ust in ušes otrok ter odraslih.

Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1051268

Opis

Prehransko dopolnilo Bactoblis Junior vsebuje edinstveno bakterijsko kulturo v obliki tablet za lizanje. Za mikrofloro grla, ust in ušes otrok ter odraslih.

Prednosti izdelka 

 • Vsebuje  koristne bakterije Streptococcus salivarius K12 za vzpostavljanje ravnovesja mikroflore žrela, ust in ušes.
 • Če je ustna, nosna in ušesna flora zadostno poseljena s to koristno bakterijo je bolj odporna na vsiljivce.
 • Za otroke od 3. leta starosti. Primeren je tudi za mladostnike in odrasle. Za otroke od 1. leta starosti priporočamo Bactoblis Baby. 
 • Ne vsebujeje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin ali GSO.
 • Je prijetnega okusa.
 • Je v obliki ‘bonbončka’ za lizanje, kar imajo otroci radi.
 • Številne znanstvene publikacije in klinične študije.
 • Primeren za alergike.
 • Ne vsebuje jagode. Ima samo okus po jagodi. Okus je sestavljen iz drugih naravnih arom.

 

Kaj vsebuje Bactoblis Junior?

Bactoblis Junior vsebuje patentirano bakterijsko kulturo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori žrela, ust in ušes. S. salivarius K12 je edinstvena bakterija, ki jo je odkril profesor Tagg pri otrocih.

Ena tableta za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis Junior vsebuje vsaj 1×109 bakterijskih kultur S. salivarius K12. Ta odmerek je najučinkovitejši, kot pomoč pri premagovanju težav z neravnovesjem mikroflore žrela, ust in ušes pri otrocih, mladostnikih in odraslih.

Sestavine: fruktoza (sredstvo za povečanje prostornine), maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), Streptococcus salivarius K12, magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), aroma jagode.

 

Ali je bakterijska kultura S. salivarius K12 preverjena?

Številne znanstvene publikacije in klinične študije so pokazale dobre rezultate o dopolnjevanju mikroflore žrela, ust in ušes z bakterijsko kulturo S. salivarius K12 pri otrocih in odraslih. Prav tako je bila varnost mnogokrat potrjena v večjih obsežnih raziskavah.

 

Kako deluje Bactoblis Junior?

Bactoblis Junior je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore žrela, ust in ušes z naseljevanjem S. salivarius K12. Uravnotežena mikroflora žrela, ust in ušes s prijateljskimi in koristnimi streptokoki je za zdravega otroka ali odraslega pomembna.

 

Komu je namenjen Bactoblis Junior?

Bactoblis Junior tablete za počasno raztapljanje v ustih so namenjene vsem otrokom od 3. leta dalje.

 

Kako naj vaš otrok jemlje Bactoblis Junior?

Tablete Bactoblis Junior naj otrok, mladostnik ali odrasel počasi raztopi v ustih. Jemanje svetujemo zvečer po umivanju zob.

Po Bactoblis Junior naj otrok, mladostnik ali odrasel nič ne zaužije ali pije vsaj 1 uro, še bolje pa dve.

 • Za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore žrela, ust in ušes. 1 tableta na dan pred spanjem za otroke, mladostnike in odrasle. Tablete so primerne za dolgotrajno jemanje. Priporoča se vsaj 3 mesečno neprekinjeno jemanje.
 • Ob jemanju antibiotika se svetuje, da začne jemati Bactoblis Junior po prenehanju jemanja antibiotika. Nato pa sea redno jemlje 3 mesece neprekijeno. 1 tableta na dan zvečer pred spanjem.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: