Arkofluides Transit Intestinal BIO, 20 steklenih ampul po 10 ml

Arkofluides Transit Intestinal BIO, 20 steklenih ampul po 10 ml

0 out of 5

16.20 

Arkofluides Transit Intestinal BIO je tekoče prehransko dopolnilo s tamarindo, gozdnim slezenovcem, slivo in akacijo, ki je posebej oblikovano za pomoč pri prebavi in izboljšanje črevesnega udobja. Ekološki izdelek, brez konzervansov, brez sladil, brez alkohola.

Kategoriji: , Oznake: , , Nensi: 1055651

Opis

Arkofluides Transit Intestinal BIO je prehransko dopolnilo s tamarindo, gozdnim slezenovcem, slivo in akacijo. Arkofluides Transit Intestinal je tekoče prehransko dopolnilo, ki je posebej oblikovano za pomoč pri prebavi in izboljšanje črevesnega udobja. Ekološki izdelek, brez konzervansov, brez sladil, brez alkohola.

Linija izdelkov Arkofluides je proizvedena v Franciji in ponuja najboljše, kar nam nudi narava. Je certificirana s strani neodvisne kontrolne agencije, kar zagotavlja visokokakovostne izdelke. Vsebujejo 100 % naravne sestavine.

Gozdni slezenovec (lat. Malva sylvestris) izvira iz Azije, v fitoterapiji pa se tradicionalno uporablja zaradi nežnega odvajalnega delovanja na prebavni sistem. Njegova semena delujejo na počasno črevesje in pomagajo, da se hrana nemoteno premika skozi prebavni trakt.

Tamarind (lat. Tamarindus indica) je veliko zimzeleno drevo, ki izvira iz Afrike. V fitoterapiji se uporablja za spodbujanje prebave z uravnavanjem črevesnega pretoka.

Sliva in senegalška akacija s svojimi lastnostmi kvalitetno dopolnita in izboljšata delovanje izdelka.

Arkofluides Transit Intestinal BIO je iz ekološke pridelave in je 100% naraven, zato pa ne povzroča odvisnosti in se telo nanj ne navadi. Deluje na principu prebavnih vlaknin, ki olajšajo črevesni pretok. Varen je tudi za vaše najmlajše –že od 3. leta dalje.

 

Sestavine
Izvleček cvetočih konic gozdnega slezenovca* (Malva Sylvestris); koncentriran sok ekološko gojene slive* (Prunus domestica); celuloza ekološko gojene senegalške akacije* (Acacia senegal); ekološko pridelan sirup pšenice*; koncentriran sok ekološko pridelane jabolke (Malus domestica): izvleček tamarindove celuloze** (Tamarindus indica).
*Ekološko kmetijstvo v EU in izven EU. Certificira FR-BIO-01.

Alergen: pšenica.

 

Vsebnost

Priporočen dnevni odmerek vsebuje (= 1 ampula = 10 ml):
Otroci od 3 do 12 let
(= 2 ampuli = 20 ml):
Otroci od 13. leta in odrasli
 Izvleček konice gozdnega slezenovca  7,29 g  14,6 g
 Koncentriran sok slive  1,94 g  3,89 g
 Senegalška akacija  810 mg  1,62 g
 Izvleček tamarindove celuloze  81,5 mg  163 mg

 

Uporaba
Priporoča se pri težavah z redno prebavo in pri kroničnem zaprtju. Lahko se uporablja tudi kot nežno odvajalo, ki ne povzroča odvisnosti.

Po potrebi. Od dopolnjenega 3 leta starosti – 1 ampula dnevno za otroke od 3 do 12 leta dalje. Od 13. leta naprej 2 ampuli na dan. Ciklus jemanja se lahko ponovi večkrat letno.

Zaradi naravnih sestavin lahko v ampuli nastane manjša usedlina, zato jo je priporočljivo pred uporabo pretresti. Ne lomite ampule nad kozarcem, pripravljenim za redčenje, saj s tem preprečite padec steklenih drobcev v kozarec. Ampula je lahko razredčena s sadnim sokom (125 ml).

 

Opozorilo
Če jemljete zdravila, se morate pred uporabo tega prehranskega dopolnila posvetovati z zdravnikom.
Zaradi varnostnih razlogov se nosečnicam, doječim materam, sladkornim bolnikom in ljudem s prizadetim kardiovaskularnim sistemom ta izdelek ne priporoča.
Prav tako se ne priporoča jemanje tega izdelka osebam, ki so preobčutljive ali alergične na katero od sestavin.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja.

Izdelek hranite na sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: