Trudi Baby Care Dry Fit Midi (4-9 kg), 20 plenic

Trudi Baby Care Dry Fit Midi (4-9 kg), 20 plenic

0 out of 5

4.98 

Trudi Dry Fit pleničke odlikuje: ekstra vpijajoče jedro, ki zagotavlja suhost in svežino in ekskluzivna super mehka “Perfo Soft” tkanina.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1049182
Prikaži košarico

Opis

Trudi Dry Fit plenice so oblikovane in narejene skladno z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti. Odlikujejo jih nežni in elastični stranski trakovi, ki se lepo prilegajo otroškemu trebuščku, kar zagotavlja najvišjo zaščito in izredno udobje. Izjemno mehka in ekstra vpojna “Perfo Soft” tkanina je posebej razvita za Trudi. Zunanji ovoj dizajnerskega izgleda, ki je zračen in nežen kot bombaž, omogoča večji pretok zraka med notranjim in zunanjim delom pleničke, kar zmanjšuje prisotnost vlage v stiku z nežno otroško kožo in s tem možnost draženja kože.

Trudi Dry Fit pleničke odlikuje: ekstra vpijajoče jedro, ki zagotavlja suhost in svežino, ekskluzivna super mehka “Perfo Soft” tkanina s perforirano osnovo za popolno nežnost, anatomska oblika v predelu prepone, ki omogoča maksimalno svobodno gibanje, nežno elastično zapiranje za popolno sigurnost, bočni trakovi, ki zagotavljajo večjo zaščito pred prepuščanjem, dizajnersko oblikovani zunanji ovoj, narejen iz mehke in zračne tkanine.

Opozorilo: Zaradi nevarnosti zadušitve, shranite ves embalažni material izven dosega otrok

You've just added this product to the cart: