Rilastil Dermastil Pediatric robčki za čiščenje in pomirjanje kože, 72 robčkov

Rilastil Dermastil Pediatric robčki za čiščenje in pomirjanje kože, 72 robčkov

0 out of 5

4.76 

Robčki za čiščenje in pomirjanje kože s fiziološkim pH, primerni za čiščenje pleničnega območja pri dojenčkih in majhnih otrocih.

Kategorija: Oznake: , , , Nensi: 1052907
Prikaži košarico

Opis

Robčki za čiščenje in pomirjanje kože s fiziološkim pH, primerni za čiščenje pleničnega območja pri dojenčkih in majhnih otrocih. Izdelani so iz mehke, a čvrste tkanine prepojene s nežno čistilno emulzijo, obogateno s provitaminom B5, vitaminom E, kamilicami in alojo. Ščitijo pH kože in površinski hidrolipidni sloj, zato očistijo kožo tako, da le-ta ostane mehka in prijetno dišeča.

Uporabite po potrebi tako, da nežno podrgnite z robčkom po koži. Uporabite dovolj veliko število robčkov, da temeljito očistite območje. Izpiranje z vodo ni potrebno.

Poskrbite, da je pokrov zavojčka dobro zaprt, tako da robčki dolgo ostanejo sveži. Ne izpostavljajte vročini.

NE VSEBUJE ALKOHOLA IN DERIVATOV PŠENICE – NEŽEN PRIJETEN VONJ – HIPOALERGENO* – KLINIČNO TESTIRANO POD DERMATOLOŠKO IN PEDIATRIČNO KONTROLO. (0 – 3 LET) – TESTIRANO NA NIKELJ, KOBALT, KROM, PALADIJ IN ŽIVO SREBRO** *Sestava proizvoda minimalizira možnost alergij.

**Manj kot 1 ppm. Manjše količine lahko povzročajo preobčutljivost kože.

Sestavine (INCI): Aqua ● Glycerin ● Capryl Glucoside ● Allantoin ● Tocopheryl Acetate  ● Aloe Barbadensis Leaf Juice ● Panthenol ● Chamomilla Recutita Flower Extract ● Propylene Glycol ● Benzyl Alcohol ● Benzoic Acid ● Dehydroacetic Acid ● Tocopherol ● Parfum ● Sodium Hydroxide.

You've just added this product to the cart: