Johnson’s Otroški puder, 100 g

Johnson’s Otroški puder, 100 g

0 out of 5

3.10 

Johnson’s Otroški puder nežno vpije odvečno vlago, da ohrani dojenčkovo kožo suho ter ji daje občutek ugodja in zdravega videza skozi ves dan.

Kategorije: , , Oznaka: Nensi: 1003599

Opis

Johnson’s Otroški puder nežno vpije odvečno vlago, da ohrani dojenčkovo kožo suho ter ji daje občutek ugodja in zdravega videza skozi ves dan.

Formula tega otroškega pudra s svojim čistim, prepoznavnim vonjem nežno zdrsi po koži vašega dojenčka in ji daje občutek prefinjene mehkobe. Takoj po rojstvu je dojenčkova koža najbolj občutljiva. Zato smo v 125 letih razvoja izpopolnili formule naših izdelkov in so sedaj še bolj nežne za vse.

• Hipoalergeno.*
• Preizkušeno s strani pediatrov in dermatologov.
• Brez parabenov, ftalatov, sulfatov ali barvil.
• Naša formula Clinically Proven Mildness (Klinično dokazana blagost) je zasnovana posebej za dojenčkovo občutljivo kožo.
• Izdelano iz prečiščenega smukca, pod popolnim nadzorom znanstvenih in medicinskih strokovnjakov.
• Pomaga ščititi kožo pred trenjem in razdraženostjo.
• Ohranja kožo mehko, suho in ji daje zdrav videz.

* Zasnovano tako, da zmanjšuje možnost pojava alergij.

Uporaba

Posujte otroški puder neposredno na roko, stran od obraza, nato nanesite na kožo. Primeren je za uporabo po topli kopeli in previjanju, da ostane koža mehka, sveža in udobna. Po vsaki uporabi embalažo dobro zaprite in shranite na hladnem, suhem mestu.

Sestavine (INCI): Talc, Parfum.

Opozorila

Pri uporabi pudra se izogibajte predelom okoli otrokovega nosu in ust. Vdihavanje pudra lahko povzroči težave z dihanjem. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Po uporabi tesno zaprite.

 

 

 

Lekarna Plavž 

You've just added this product to the cart: