BioGaia Protectis D3+ 800 I.E. žvečljive tablete – okus pomaranče, 10 žvečljivih tablet

BioGaia Protectis D3+ 800 I.E. žvečljive tablete – okus pomaranče, 10 žvečljivih tablet

6.98 

Prehransko dopolnilo BioGaia Protectis z okusom pomaranče in vitaminom D3 vsebuje L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo. Dodan je vitamin D3.

 

Opis

Prehransko dopolnilo BioGaia Protectis z okusom pomaranče in vitaminom D3 vsebuje L. reuteri Protectis, edinstveno in patentirano mlečnokislinsko bakterijo, ki se je med evolucijo prilagodila na življenje v človeškem organizmu. Dodan ima vitamin D3, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti in prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vsak bakterijski sev ima specifične lastnosti. Dobra bakterija L. reuteri Protectis je eden od najbolj raziskanih sevov. S tem patentiranim bakterijskim sevom je bilo narejenih več kot 140 kliničnih študij pri približno 15.000 posameznikih vseh starosti, rezultati študij o L. reuteri Protectis pa so bili objavljeni v več kot 160 člankih v različnih znanstvenih revijah. L. reuteri se je izkazal kot učinkovit sev pri dopolnjevanju črevesne mikroflore in je dokazano varen za otroke in odrasle.

Vitamin D Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti. Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema.* *Potrjeno s strani EFSA (Europian Food Safety Authority), 2008 in odobreno s strani Evropske komisije, 2009.

Uporaba in priporočena dnevna količina
Priporočen odmerek je 1 žvečljiva tableta na dan. Primerno za odrasle in otroke od 3. leta naprej.

Vsebnost
Ena žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov L. reuteri Protectis in 20 µg (800 IU) vitamina D3, kar odgovarja 400% PDV za odrasle.

PDV- Priporočen dnevni vnos za odrasle,

Sestavine
sredstvo za povečanje prostornine:izomaltoza; sladilo: ksilitol; L. reuteri DSM 17938, palmovo olje, aroma pomaranče, vitamin D3 (holikalciferol), ojačevalec arome: citronska kislina.

Neto količina: 4,5 g (10 žvečljivih tablet po 450 mg)

 

Opozorila

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Primerne so za uporabo pri otrocih starejših od 3 let.

 

Proizvajalec: BioGaia AB, P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska
Zastopnik za Slovenijo: Ewopharma d.o.o., Cesta 24. Junija 23, 1231 Ljubljana-Črnuče, Slovenija

 

 

Lekarna Plavž

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

You've just added this product to the cart: