BebiVal Mazilo z eteričnimi olji, evkalipta, sivke in bora, 30 ml

BebiVal Mazilo z eteričnimi olji, evkalipta, sivke in bora, 30 ml

0 out of 5

6.03 

BebiVal Mazilo z eteričnimi olji evkalipta, sivke in bora, blagodejno vpliva na zgornje dihalne poti. Mazilo je namenjeno uporabi pri otrocih, starejših od 30 mesecev.

Prikaži košarico

Opis

BebiVal Mazilo z eteričnimi olji, evkalipta, sivke in bora ne vsebuje kafre in mentola. Mazilo je namenjeno uporabi pri otrocih, starejših od 30 mesecev. Mazilo z eteričnimi olji evkalipta, sivke in bora, blagodejno vpliva na zgornje dihalne poti.

 

Navodilo za uporabo: V obdobju prehladnih obolenj mazilo večkrat na dan nežno vtrite v kožo na prsih. Mazila ne smete nanesti na obraz, zlasti ne na predel v okolici nosu.

 

Sestavine: Beli vazelin, lanolin, eterično olje evkalipta, eterično olje rdečega bora, eterično olje prave sivke. Sestavine (INCI): petrolatum, lanolin, eucalyptus globulus leaf oil, pinus sylvestris leaf oil, lavandula angustifolia oil, limonene, lainalool, geraniol, coumarin, citronellol, cinnamal.

 

Shranjevanje: Mazilo shranjujte zaščiteno pred svetlobo pri temperaturi do 25°C, nedosegljivo otrokom. Shranjujte v originalni ovojnini.

 

Proizvaja: Lekarne Maribor, Minařikova 6, Maribor, Slovenija

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: