Avène termalna izvirska voda, 150 ml pršilo

Avène termalna izvirska voda, 150 ml pršilo

0 out of 5

8.20 

Avène termalna izvirska voda s svojim blagodejnim delovanjem je vir olajšanja za občutljivo kožo.

Zaloga: Ni na zalogi Kategorije: , , Oznaka: Nensi: 1015887

Opis

Avène termalna izvirska voda s svojim blagodejnim delovanjem je vir olajšanja za občutljivo kožo.

Zahvaljujoč 40-letnemu potovanju skozi globine gorovja Cevennes se je termalna voda Avène obogatila z minerali in elementi v sledeh. Na koncu svoje dolge poti iz zemlje izvira bistra in čista. Temperatura vode je 25,6 °C. Edinstvena sestava Avène termalne vode je stalna ter ima dokazan biološki učinek. Nizka mineralizacija 266 mg/l suhe snovi botruje zmanjševanju draženja in občutku mehkobe. Ugodno visoko Mg/Ca razmerje (0,496) spodbuja stabiliziranje poškodovane epidermalne kožne bariere. Voda je bogata tudi s silikati, ki ustvarjajo zaščito na površini kože in povečujejo občutek mehkobe. Vsebuje tudi elemente v sledeh (baker, litij, mangan, stroncij, selen, cink…), ki vplivajo na celotno mineralno sestavo in biološko-farmakološke karakteristike vode.

Potek proizvodnje je edinstven na svetu, saj obstaja prek cevi direktna povezava med izvirom in polnilnico. Voda se polni v sterilnih pogojih in se zaščiti z zaščitno ovojnico okoli izdelka, ki skrbi za bakteriološko čistočo med transportom do potrošnika. S stalno in nespremenljivo sestavo zagotavlja protivnetno delovanje, deluje proti draženju in pomirja kožo, ki je dokazano s številnimi kliničnimi testiranji.
Avène termalna voda v pršilu deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Uporablja se pri vseh oblikah povečane občutljivosti kože, iritacij in vnetnih dermatoz, pri katerih pomirja vnetje ter zmanjšuje občutek srbečice, žarenja in zategovanja kože. Uporablja se tudi kot dodatek dermatološkim terapijam ter po dermatoloških kirurških posegih, po kemičnem pilingu, dermoabraziji in terapiji z laserjem. Zagotavlja enostavno in popolnoma varno čiščenje kože, zmanjšuje rdečico in vnetje ter pomaga pri celjenju.

Avène termalna izvirska voda je še posebej priporočljiva za občutljivo, netolerantno in k alergijam nagnjeno kožo. Lahko se uporabja za nego občutljive, razdražene in k alergijam nagnjene kože, po dermatoloških posegih, pri rdečici na obrazu, pri poškodbah na koži, pri sončnih opeklinah, po terapiji zdravljenja aken, pri pleničnem izpuščaju, po britju in depilaciji, po odstranjevanju ličil, za utrjevanje ličil, na potovanju, po športnih aktivnostih.

 

Uporaba
Avène termalna izvirska voda v pršilu rahlo razpršite po koži, počakajte 2 do 3 minute, nato preostanek nežno popivnajte z vatko.

Pršilo je pod tlakom z dušikom (inertni plin). Lahko eksplodira, če se ga segreva. Hraniti odmaknjeno od vira tolpote, vročih površin, iskrenja, odpretega ognja in drugih vnetljivih virov. Prepovedano kajenje. Ne preluknjajte ali sežigajte pršila, niti ko je prazno. Ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C.

 

Sestavine (INCI) Avène termalna voda, inertni plin dušik. Nizka mineralizacija 266 mg/l suhe snovi, optimalno ravnotežje Ca2+ in Mg2+, bogata s silikati 10,6 mg/l, velika raznolikost elementov v sledeh (baker, litij, mangan, stroncij, selen, cink…), pH=7,5 (nevtralen).

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: