Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1

Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1

0 out of 5

44.13 

Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1 se uporablja za merjenje telesne temperature na čelu ali v ušesu.  Idealen je za merjenje pri otrocih, starejših od 6 mesecev, vendar se lahko uporablja tudi pri odraslih.

Zaloga: Ni na zalogi Kategorija: Oznaka: Nensi: 1052300

Opis

Medicinski pripomoček

Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1 se uporablja za merjenje telesne temperature na čelu ali v ušesu. Z izbirnim gumbom na strani termometra lahko izbirate med obema načinoma. Idealen je za merjenje pri otrocih, starejših od 6 mesecev, vendar se lahko uporablja tudi pri odraslih.

Merilni senzor zazna infrardeče sevanje, izhajajoče iz bobniča ali s površine čela. Pri merjenju v ušesu se rezultat merjenja prikaže v eni sekundi, pri merjenju s čela pa se po zaključku optičnega pregleda prikaže najvišja zaznana izmerjena vrednost.

Veroval infrardeči termometer Duo Scan 2in1 je v primerjavi z običajnimi termometri hitrejši. Poleg tega telesne temperature ni več treba meriti oralno, rektalno ali aksilarno. Z uporabo priloženih zaščitnih pokrovčkov za enkratno uporabo je merjenje temperature v ušesu bolj higienično, tveganje za prenos bakterij ali virusov pa močno zmanjšano. Visoka natančnost meritev je bila dokazana v kliničnih študijah.

 

Pakiranje vsebuje:
termometer z nastavkom za merjenje telesne temperature na čelu
2 × 1,5-voltna baterija tipa AAA
10 zaščitnih pokrovčkov za enkratno uporabo
škatla za shranjevanje
navodila za uporabo z garancijskim listom

 

Dobavitelj: PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., Letališka 3c, 1000 Ljubljana.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: