Kolorex vaginalne svečke, 6 ovul

Kolorex vaginalne svečke, 6 ovul

0 out of 5

16.71 

Kolorex vaginalne svečke so naravni dodatek kot pomoč pri zdravljenju infekcij ter celjenju nožnice.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1041365

Opis

Medicinski pripomoček

Kolorex vaginalne svečke so naravni dodatek kot pomoč pri zdravljenju infekcij ter celjenju nožnice

Sestava: 1 ovula 2 g vsebuje: Tea Tree Oil (Maleuca Alternifolia), Kolorextract (ekstrakt Horopita – Pseudowintera colorata), Aloe barbadensis ekstrakt, trigliceride

Namen: dodatek pri zdravljenju glivičnih obolenj sluznice vagine in materničnega vratu, za spodbujanje fizioloških reparativnih mehanizmov.

Uporaba: 1 ovulo vstaviti globoko v vagino. Najbolje zvečer pred spanjem.

Opozorilo: Hraniti pri temperaturah, ki ne presežejo 25°C in otrokom nedosegljivo. Rok uporabe velja le za pravilno hranjene izdelke.

 

Horopito je verjetno najstarejša cvetoča rastlina na Zemlji, stara 65 milijonov let. Razlog, da je preživela v deževnem gozdu, kjer raste, je razvoj njene neverjetne odpornosti na plesni, glivice in bakterije. Te lastnosti so spoznali že Maori, ki so liste horopita tradicionalno uporabljali za blaženje različnih zdravstvenih težav , zaradi prijetnega pekočega okusa pa je postal priljubljena začimba.
Maori so horopito uporabljali za blaženje mnogih težav, ki so v močni povezavi z nedavno odkritimi znanstvenimi dognanji. Liste horopita so prežvečili ali zdrobili in delali zvarke z vročo vodo.

 

Distributer: STIRIAS, Mateja Snežič s.p., Turnerjeva 17, Maribor

Proizvajalec: Named S.P.A. Italija, Blagovna znamka pod licenco ForestHerbsResearch Ltd, Nova Zelandija

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: