Hyalofemme vaginalni gel, 30 ml

Hyalofemme vaginalni gel, 30 ml

0 out of 5

13.10 

Hyalofemme vaginalni gel je namenjen zdravljenju suhosti nožnice. Hyalofemme je brezbarven gel z izrazitimi vlažilnimi lastnostmi.

Prikaži košarico

Opis

Medicinski pripomoček 

Hyalofemme vaginalni gel je namenjen zdravljenju suhosti nožnice. Hyalofemme je brezbarven gel z izrazitimi vlažilnimi lastnostmi.

Vsebuje Hydeal-D, ki je ester hialuronske kisline. Hialuronska kislina je naravna molekula, ki ohranja primerno raven vlažnosti v tkivih in ima odločilno vlogo v procesih obnavljanja tkiv. Pripravek na osnovi Hyadeal-D zagotavlja optimalno stopnjo vezave na sluznico nožnice, podaljšan učinek vlaženja in podpira naravno celjenje drobnih razjed, ki jih povzroči trenje. Formula ne vsebuje parabenov ali drugih konzervansov.

Gel dopolnjuje zdravljenje suhosti nožnice, ki nastane iz različnih razlogov. Uporablja se ga kot pomoč pri naravnem celjenju drobnih razjed na sluznici nožnice.

Uporaba: Pogostost uporabe je odvisna od suhosti sluznice nožnice. Priporočena je ena aplikacija na tri dni v obdobju 30 dni, razen če ni drugače predpisano. Uporabe izdelka ni potrebno prekinjati med menstruacijo.

Podrobna sestava          

Glavna sestavina: Hydeal-D (ester hialuronske kisline).

Druge sestavine: propilenglikol, metilpropanediol, karbomer, 1,2-heksandiol, kaprilil glikol, natrijev hidroksid, prečiščena voda.

Opozorila

V primeru vaginalne okužbe se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom. Izdelek ne vpliva na rezultate ginekoloških težav. Izdelek lahko uporabljate skupaj s kondomi: lubriciran/ne-lubriciran lateks ali poliizopren. Izdelek ni združljiv s kondomi iz poliuretana. Delov aplikatorja ne izpostavljajte razkužilom, ki vsebujejo kvartarne amonijeve soli, kot je na primer benzalkonijev klorid, saj se zaradi njihovega delovanja hialuronska kislina lahko obori. Če je tuba odprta ali poškodovana, izdelka ne uporabljajte. Izdelek je potrebno odstraniti na način, kot ga predpisuje zakonodaja države, v kateri je bil izdelek prodan. Izdelka ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti.

Velikost in vrsta pakiranja: Gel, 30 ml

Shranjevanje: Hranite izven dosega in pogleda otrok. Hranite pri temperaturi pod 30 °C. Ne zamrzujte.

Proizvajalec: Fidia Farmaceutici S.p.A, Italija

Dobavitelj: Proksimum Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1000 Ljubljana

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: