Geratherm Basal Analogni termometer za ugotavljanje plodnosti

Geratherm Basal Analogni termometer za ugotavljanje plodnosti

0 out of 5

20.24 

Geratherm analogni termometer za določanje ovulacije s pomočjo meritev bazalne telesne temperature.

Opis

Medicinski pripomoček

Geratherm analogni termometer za določanje ovulacije s pomočjo meritev bazalne telesne temperature

  • Vsebuje galij – nestrupena tekočina za merjenje.
  • Trajno zagotovljena natančnost.
  • 100% higieničen in odporen na vodo.

Bazalna telesna temperatura (BTT) je izvrsten pokazatelj različnih faz menstrualnega ciklusa. Z njeno pomočjo lahko določimo začetek ovulacije in na naraven način načrtujemo zanositev.

Spremljanje BTT se lahko uporabi kot naravna metoda povečanja verjetnosti zanositve. Z merjenjem in beleženjem BTT lahko ženska v nekaj mesecih bolje spozna svoje cikluse in predvidi svoje plodne dni. Rezultate lahko vpisuje v svoj koledar plodnosti. Za zanositev zadostuje, da sta partnerja spolno aktivna nekaj dni pred predvidenim porastom telesne temperature, torej pred začetkom ovulacije.

BTT je lahko tudi dober pokazatelj uspešne oploditve. Testi nosečnosti prva dva tedna po ovulaciji niso dovolj zanesljivi, da bi lahko potrdili nosečnost. Če je ženska seznanjena s svojim datumom ovulacije, se lahko ogne napačnemu tolmačenju negativnih rezultatov testa nosečnosti. Poleg tega zaporednih 18 dni višje telesne temperature zelo verjetno pomeni nosečnost.

Beleženje BTT se uporablja kot kontracepcijska metoda takrat, kadar z njo določamo obdobje post-ovulacijske neplodnosti.

 

Pakiranje: 1 termometer

 

 

Dobavitelj: Potenza Medica d.o.o., Cesta Cankarjeve brigade 18, 1290 Grosuplje

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: