Durex Mutual Pleasure kondomi, 10 kondomov

Durex Mutual Pleasure kondomi, 10 kondomov

0 out of 5

15.83 

Durex Mutual Pleasure kondomi so oblikovani za intenzivnejši občutek obeh partnerjev in jima pomagajo do skupnega vrhunca. 

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1054685

Opis

Medicinski pripomoček

Durex Mutual Pleasure kondomi so oblikovani za intenzivnejši občutek obeh partnerjev in jima pomagajo do skupnega vrhunca. Kondom je na zunanji strani narebren in pikčast, kar partnerko dodatno stimulira, znotraj pa je lubriciran z benzokainom, kar podaljša intimne užitke partnerja.

Nominalna širina je 56 mm. Debelina 0,056 mm.

 

Prednosti:
• Prosojni, dodatno lubricirani, s prostorom za semensko tekočino.
• Easy on oblika za enostavno namestitev
• Dermatološko preizkušen
• 100% elektronsko preizkušeno.
• Narebreni in pikčasti.
• Extended Pleasure lubrikant vsebuje 5% benzokaina, ki omogoča daljšo vzdržljivost.

 

Uporaba:
Odprite zavojček na zarezanem delu. Pazite na ostre nohte, zobe in ostre predmete s katerimi lahko poškodujete kondom. Prepričajte se ali je kondom valjan zunaj, sicer bo obrnjen na napačno stran. Stisnite konico kondoma, da izstisnete zrak iz konice, namestite kondom na vrh penisa in ga postopoma odvijte navzdol z drugo roko.

 

Sestava:
Naravni lateks

 

Pakiranje:
10  kondomov

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Lubrikant na teh kondomih lahko povzroči ekcem, draženje, pekoč občutek ali srbenje. Preprečite stik z očmi, po uporabi pa ga sperite. Če občutite draženje, prenehajte z uporabo kondomov. Če se stanje ne izboljša, poiščite zdravniško pomoč. Teh kondomov ne uporabljajte, če ima vaš partner vneto ali razpokano kožo. Če pri uporabi teh kondomov vaš partner občuti težave pri dihanju ali ima modre ustnice, takoj prenehajte z uporabe in pokličite zdravnika. Hranite jih na suhem in hladnem mestu, ne imejte jih po žepih ali v avtomobilu, ker na njih močno vpliva toplota. Pozorni bodite tudi na rok trajanja. Saj s časom postanejo suhi, krhki in izgubijo elastičnost, kar zmanjša njihovo zaščito.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: