Durex Extra Safe kondomi, 12 kondomov

Durex Extra Safe kondomi, 12 kondomov

0 out of 5

10.86 

Zaradi posebnega načina izdelave Durex Extra Safe kondomov, imajo le-ti prijetnejši vonj in so oblikovani za enostavnejšo namestitev, zato se lahko enostavno sprostite in uživate. 

Zaloga: Ni na zalogi Kategorija: Oznaka: Nensi: 1054684

Opis

Medicinski pripomoček

Zaradi posebnega načina izdelave Durex Extra Safe kondomov, imajo le-ti prijetnejši vonj in so oblikovani za enostavnejšo namestitev, zato se lahko enostavno sprostite in uživate. Nekoliko debelejši od klasičnih kondomov za tiste, ki želijo zanesljivost, hkrati pa ne želijo žrtvovati udobja med spolnim odnosom.

Nominalna širina je 56 mm. Debelina 0,065 mm.

 

Prednosti:
• Prosojni, dodatno lubricirani, s prostorom za semensko tekočino.
• Easy on oblika za enostavno namestitev
• Dermatološko preizkušen
• 100% elektronsko preizkušeno.

 

Uporaba:
Odprite zavojček na zarezanem delu. Pazite na ostre nohte, zobe in ostre predmete s katerimi lahko poškodujete kondom. Prepričajte se ali je kondom valjan zunaj, sicer bo obrnjen na napačno stran. Stisnite konico kondoma, da izstisnete zrak iz konice, namestite kondom na vrh penisa in ga postopoma odvijte navzdol z drugo roko.

 

Sestava:
Naravni lateks.

 

Pakiranje:
12 kondomov

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Hranite jih na suhem in hladnem mestu, ne imejte jih po žepih ali v avtomobilu, ker na njih močno vpliva toplota. Pozorni bodite tudi na rok trajanja. Saj s časom postanejo suhi, krhki in izgubijo elastičnost, kar zmanjša njihovo zaščito.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: