Canesbalance vaginalni gel, 7 aplikatorjev za enkratno uporabo s 5 ml gela

Canesbalance vaginalni gel, 7 aplikatorjev za enkratno uporabo s 5 ml gela

0 out of 5

13.81 

Canesbalance gel klinično dokazano preprosto in učinkovito zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro.

Kategoriji: , Oznaki: , Nensi: 1047742

Opis

Medicinski pripomoček

Canesbalance gel klinično dokazano preprosto in učinkovito zdravi simptome bakterijske vaginoze, tako da obnovi normalno pH-vrednost in vaginalno floro.

Kaj je bakterijska vaginoza

Bakterijska vaginoza je zelo pogosto stanje v nožnici. Navadno se v nožnici nahajajo različne vrste bakterij, najštevilčnejše pa so mlečnokislinske bakterije. Mlečnokislinske bakterije proizvajajo mlečno kislino, ki posledično povzroča zakisanje, vzdržujejo normalno nizko pH-vrednost v nožnici in jo ščitijo pred okužbami. Pri tako nizki pH-vrednosti je rast neugodnih bakterijskih mikroorganizmov navadno omejena.

Ko se število mlečnokislinskih bakterij zniža in pH-vrednost naraste, se normalno stanje spremeni in razvijati se začnejo »slabe« bakterije. V medicini to stanje poznamo pod imenom bakterijska vaginoza. Glavni simptomi v povezavi z bakterijsko vaginozo so neprijeten vonj, ki spominja na ribe, povečan izcedek in nelagoden občutek v nožnici.

Kaj povzroča bakterijsko vaginozo?

Dejavniki, ki spreminjajo okolje v nožnici in lahko povzročijo bakterijsko vaginozo, vključujejo podaljšano menstruacijo, uporabo higienskih izdelkov za intimne predele, pogosto izpiranje nožnice, kontracepcijska sredstva, vaginalna zdravila, spolne odnose in stres. Jemanje antibiotikov in uporaba znotrajmaterničnega vložka (IUD, splošno znanega kot spirala) lahko prav tako vplivata na ravnovesje v nožnici.

Canesbalance gel na naraven način zdravi simptome bakterijske vaginoze

Canesbalance gel vsebuje mlečno kislino, ki učinkovito nevtralizira neprijeten vonj in znova vzpostavi normalno pH-vrednost v nožnici. Vsebuje tudi glikogen, ki zagotavlja hranila mlečnokislinskim bakterijam in podpira njihovo rast. Če je raven pH-vrednosti in hranil normalna, mlečnokislinske bakterije, ki ščitijo nožnico, rastejo in obnovijo naravno ravnovesje v nožnici. S tem učinkovito odpravijo povečan izcedek in nelagodje. Zdravljenje poteka s pomočjo predhodno napolnjenih tub, ki zagotavljajo preprosto uporabo.

Kdaj uporabiti Canesbalance gel?

Canesbalance gel odpravlja neprijeten vonj, povečan izcedek in nelagodje ter znova vzpostavi normalno pH-vrednost.

Kako uporabljati Canesbalance gel?

Zdravljenje za učinkovito odpravljanje neprijetnega vonja, povečanega izcedka, nelagodja in bakterijske vaginoze Uporabite 1 tubo na dan 7 zaporednih dni.

Obrnite in odlomite končni jeziček. Nato se udobno usedite ali uležite ter vrat aplikatorja nežno vstavite v nožnico tako daleč, da ob tem še ne občutite nelagodja. Aplikator nežno stisnite in s tem sprostite njegovo vsebino. Odstranite tubo, pri čemer jo še vedno stiskajte, in jo zavrzite. Najbolje je, da Canesbalance gel uporabite pred spanjem. V pomoč lahko uporabite damski vložek, saj se lahko pojavi manjši izcedek. Slednje pa ne pomeni, da zdravljenje ni uspešno.

Canesbalance gel je klinično preizkušen

Klinična testiranja so pokazala, da je formulacija gela Canesbalance varna in učinkovita. S ponovno vzpostavitvijo ravnovesja pH-vrednosti gel zagotavlja trojno korist, saj učinkovito odpravlja neprijeten vonj in povečan izcedek, zavira rast neugodnih bakterij in podpira koristne bakterije (Lactobacillus), s čimer obnovi naravno okolje.

Canesbalance gel je varen za uporabo

Canesbalance gel je na voljo v higieničnih tubah za enkratno uporabo. Lahko se uporablja med nosečnostjo in menstruacijo. Če pa menite, da se je med nosečnostjo pojavila vaginalna okužba, se posvetujte s svojim zdravnikom. Canesbalance gel lahko povzroči rahlo zbadanje pri vaginalnih glivičnih okužbah (npr. glivičnem vnetju nožnice) ali če so prisotne drobne razpoke v vaginalnem tkivu. Ta pojav je zgolj začasen in bo izzvenel. Če ste v skrbeh, se posvetujte z zdravstvenim osebjem.

Kdaj morate obiskati svojega zdravnika?

Obrnite se na svojega zdravnika, če se simptomi poslabšajo, občutite bolečino, če nelagodje ne pojenja, če je v izcedku prisotna kri ali je izcedek prisoten med menopavzo. Če menite, da se je med nosečnostjo pojavila vaginalna okužba, se posvetujte s svojim zdravnikom. Če po pravilni uporabi gela Canesbalance simptomi ne pojenjajo, se nemudoma posvetujte s svojim zdravnikom. Za diagnozo bakterijske vaginoze se posvetujte s svojim zdravnikom.

Kaj vsebuje Canesbalance gel?

Pakiranje vsebuje 7 higieničnih aplikatorjev za enkratno uporabo s 5 ml gela.

Vsak aplikator vsebuje naslednje sestavine:

mlečna kislina, glikogen, propilenglikol, hipromeloza, natrijev laktat, voda pH 3,8

Ne vsebuje konzervansov in hormonov.

Opozorila

Izdelka ne uporabljajte, če je končni jeziček odlomljen. Tube ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti. Izdelek shranjujte nedosegljiv otrokom.

Previdnost

Gela Canesbalance ne uporabljajte, če poskušate zanositi, saj je pH-vrednost gela nizka, kar lahko povzroči manj ugodno okolje za spermo.

Ne uporabljajte ga kot kontracepcijsko sredstvo.

 

Distributer: Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana

 

You've just added this product to the cart: