Vir special predloge extra, 10 predlog

Vir special predloge extra, 10 predlog

0 out of 5

2.04 

Predloge Vir special so anatomsko oblikovane z lepilnim trakom, namenjene vpijanju nehoteno izločenega urina ob lahki in srednji inkontinenci. 

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1041755

Opis

Medicinski pripomoček

Predloge Vir special so anatomsko oblikovane z lepilnim trakom, namenjene vpijanju nehoteno izločenega urina ob lahki in srednji inkontinenci. 

Predloge za inkontinenco so namenjene lajšanju težav z uhajanjem urina. Sestavljene so iz mehkega in vpojnega jedra, ki hitro vpije in zadrži tekočino. Zgornji sloj je iz netkanega materiala, ki omogoča hiter prehod tekočine v notranjost in na koži zagotavlja suh občutek. Zahvaljujoč izredno vpojnemu tri slojnemu celuloznemu jedru, ki je kombiniran s super vpojno snovjo, ki nevtralizira neprijeten vonj. Obenem zagotavljajo visoko mero diskretnosti ter varnosti. Neprepustni spodnji sloj predloge preprečuje uhajanje urina na spodnje perilo.  Predloge so dermatološko testirane.

Prednosti:

  • Naravno celulozno jedro
  • Hitro vpijanje
  • Anatomska oblika
  • Nevtralizator neprijetnega vonja
  • Udobnost in diskretnost

 

Navodilo za uporabo: Predlogo Vir special vzamemo iz kartonske embalaže/vrečke. Pri  vseh dimenzijah (z izjemo Utra mini) so znotraj kartonske embalaže/vrečke predloge še dodatno, posamično zavite v zaščitno folijo, ki jo pred nameščanjem odstranimo.

Predlogo razpremo (če je zložena) in jo po dolžini prepognemo, zato da se oblikuje žleb, ki povečuje njeno funkcionalnosti. S spodnje strani odstranimo papir, pod katerim je nanesen lepilni trak za pritrjevanje na spodnje perilo.

Predlogo namestimo na tesno prilegajoče se spodnje perilo. Spodnje perilo oblečemo. Po uporabi predlogo ovijemo v zaščitno folijo ali toaletni papir in vržemo v koš za smeti. Predloge nikoli ne mečemo v WC školjko, saj bo zamašila napeljavo.

Predloge so namenjene enkratni uporabi, zato jih po uporabi zavržemo. Priporočena je uporaba vsaj 3 kosov v štiriindvajsetih urah (po potrebi lahko tudi več). Hraniti jih je potrebno v suhih in čistih prostorih.

Predloge se ne sme ponovno uporabiti, ker po enkratni uporabi ta nima več funkcije vpijanja urina, struktura predloge ni več funkcionalna, je pa tudi higiensko oporečna.

 

Sestavine/Ingredients: Celuloza, Superabsorbens, Polipropilen

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: