Natura Femina Special Extra predloge, 10 predlog

Natura Femina Special Extra predloge, 10 predlog

0 out of 5

3.50 

Predloge za inkontinenco Natura Femina Special z bombažnim jedrom, so namenjene  ženskam, ki imajo težave z oslabljenim mehurjem in so idealni za lahko in srednjo stopnjo inkontinence.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1039183

Opis

Predloge za inkontinenco Natura Femina Special z bombažnim jedrom, so namenjene  ženskam, ki imajo težave z oslabljenim mehurjem in so idealni za lahko in srednjo stopnjo inkontinence. Predloge Natura Femina Special so namenjene lahki in srednji stopnji inkontinence.

Hitro vpijanje tekočine in zagotavljanje suhega občutka na koži omogoča zgornji sloj iz nežnega netkanega materiala. Sestavljene so iz 100% bombažnega jedra, ki ima kot naraven material veliko prednosti za vašo intimo področje. Koži omogoča dihanje, pomaga preprečevati vnetja in ima koži kompatibilen ph. Obenem ima zelo visoko sposobnost vpijanja, zagotavlja mehkobo in nudi udobje. Neprepustni spodnji sloj predloge preprečuje uhajanje urina na spodnje perilo.  Predloge so dermatološko testirane.

Prednosti:

  • 100% bombažno jedro
  • samolepilna tekočinska zapora
  • koži prijazni
  • ne spreminjajo naravne vrednosti PH kože
  • zračni

 

Navodilo za uporabo : Predlogo vzamemo iz kartonske embalaže / vrečke. Pri  dimenzijah  Normal in Extra so pripomočki znotraj kartonske embalaže še dodatno, posamično zaviti  v folijo, ki jo pred nameščanjem odstranimo.

Predlogo razpremo (če je zložena) in jo po dolžini prepognemo, zato da se oblikuje žleb, ki povečuje njeno funkcionalnosti. S spodnje strani odstranimo papir, pod katerim je nanesen lepilni trak za pritrjevanje na spodnje perilo. Predlogo namestimo na tesno prilegajoče se spodnje perilo. Spodnje perilo oblečemo. Po uporabi predlogo ovijemo v zaščitno folijo ali toaletni papir in vržemo v koš za smeti. Predloge nikoli ne mečemo v WC školjko, saj bo zamašila napeljavo.

Namenjene so enkratni uporabi, zato jih po uporabi zavržemo. Priporočena je uporaba vsaj 3 kosov v štiriindvajsetih urah (po potrebi lahko tudi več). Hraniti jih je potrebno v suhih in čistih prostorih.

Predloge se ne sme ponovno uporabiti, ker po enkratni uporabi ta nima več funkcije vpijanja urina, struktura predloge ni več funkcionalna, je pa tudi higiensko oporečna.

 

Sestavine/Ingredients: 100% bombaž, polipropilen, polietilen, Superabsorbent

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: