Natura Femina Organic dnevni organski bombažni vložki s krilci, 10 vložkov

Natura Femina Organic dnevni organski bombažni vložki s krilci, 10 vložkov

0 out of 5

4.50 

Natura Femina Organic dnevni organski bombažni vložki z inovativnim vpojnim jedrom in vrhnjim slojem iz 100 % certificiranega organskega bombaža.  Za še boljšo naravno zaščito med menstruacijo. Biorazgradljivi.

Kategorija: Oznake: , , , Nensi: 1055935
Prikaži košarico

Opis

Natura Femina Organic dnevni organski bombažni vložki z inovativnim vpojnim jedrom in vrhnjim slojem iz 100 % certificiranega organskega bombaža.  Za še boljšo naravno zaščito med menstruacijo. Biorazgradljivi. Najboljše za žensko telo in za okolje.

Vložki za ženske, ki izbirajo najvišjo kakovost in udobje ter se zavedajo ugodnega vpliva bombaža na intimno ravnovesje v ženskem telesu. Za vse tiste, ki želijo okolju prijazno rešitev.
Prenovljeni dnevni vložki Natura Femina Organic day s krilci so ultratanki vložki z jedrom in vrhnjim slojem iz organskega bombaža. Ponašajo se s certifikatom GOTS.
Odlikuje jih napredna, patentirana tehnologija vpojnega bombažnega jedra, ki zagotavlja 50 % večjo vpojnost. Oblika jedra je dodatno prilagojena anatomiji ženskega telesa.

So brez dišav ali barvil. Vložki niso beljeni s klorom. Zaščitna nepropustna plast in ovojnina sta narejeni iz koruznega škroba. Vložki so biorazgradljivi. Narejeno v Sloveniji. Škatlica vsebuje 10 vložkov.

 

Prednosti:
·    v celoti iz certificiranega organskega bombaža
·    inovativna tehnologija v jedru za 50 % večjo vpojnost
·    mehki ultratanki vložki, prilagojeni anatomiji ženskega telesa
·    biorazgradljivi
·    brez dišav ali barvil
·    brez supervpojnih praškov
·    niso beljeni s klorom

 

Namen uporabe: Za uporabo med šibko in srednje močno menstruacijo.

 

Navodilo za uporabo: Vložek vzamemo iz ovojnine in odlepimo papirni trak. Vložek nato namestimo in prilepimo na spodnje perilo, krilca spodvihamo pod spodnje perilo. Ko se vložek prepoji z menstrualno tekočino, ga odstranimo in odvržemo med mešane odpadke, saj gre za higienski izdelek. Za največje udobje in dobro počutje priporočamo menjavo vložkov na 2-4 ure.

 

Sestavine/Ingredients: vlaknovina vrhnjega sloja iz 100 % organskega bombaža, vpojno jedro iz 100 % organskega bombaža, zaporna folija in ovojnina iz koruznega škroba, papirni trak, lepilo.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: