NeoBianacid, 14 žvečljivih tablet

NeoBianacid, 14 žvečljivih tablet

6.66 

Neobianacid so žvečljive tablete, ki na osnovi naravnih molekularnih kompleksov povečajo fiziološko zaščito želodca in požiralnika, ne da bi pri tem vplivali na njuno delovanje.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1056884

Opis

Medicinski pripomoček

Neobianacid je inovativen medicinski pripomoček z edinstvenim terapevtskim učinkom. Neobianacid so žvečljive tablete, ki na osnovi naravnih molekularnih kompleksov povečajo fiziološko zaščito želodca in požiralnika, ne da bi pri tem vplivali na njuno delovanje.

Neobianacid vsebuje Poliprotect, sinergistično delujoč molekularni kompleks polisaharidov pridobljenih iz aloje, gozdnega slezenovca in navadnega sleza ter naravnih mineralov apnenca in nahkolita, posredno pa deluje tudi antioksidativno zaradi posebne flavonoidne frakcije.

Neobianacid deluje hitro in učinkovito ter je primeren za vse z želodčnimi težavami, tudi pri otrocih od 6 leta starosti naprej, ter med nosečnostjo in dojenjem. Neobianacid se lahko uporablja samostojno za opravljanje težav povezanih z želodčno kislino, kot so zgaga, bolečine v želodcu, gastroezofagealni refluks in gastritis.

Učinkovit tudi v primeru prebavnih motenj ter v vseh razmerah, ki lahko povzročijo draženje sluznice, kot so uživanje nesteroidnih protivnetnih zdravil, uživanje zdravil proti bolečinam, v obdobjih psihofizičnih obremenitev in zaradi neustreznega prehranjevalnega in življenjskega sloga.

Neobianacid je prav tako glavna izbira za lajšanje želodčnih težav ter se uporablja v kombinaciji ali v času začasne prekinitve zdravljenja v povezavi z na recept predpisanimi zaviralci protonske črpalke in zaviralci H2 receptorjev.

 

Sestava:

Poliprotect, sinergistični molekularni kompleks polisaharidov* ter naravnih mineralov apnenca in nahkolita

Titracija polisaharidov (molekulska masa > 20.000 daltonov) ≥ 7,6 % (40 mg na tableto)
Flavonoidna frakcija*

Vsebuje tudi: trsni sladkor*, arabski gumi, naravno aromo mete.
* Sestavina, pridobljena z ekološko kmetijsko pridelavo

 

Odmerjanje:
Po potrebi vzemite eno tableto in počakajte, da se raztopi v ustih.
V primeru zgage in občutka teže v želodcu, ki sta povezana s prebavnimi motnjami (dispepsija), vzemite eno tableto in počakajte, da se raztopi v ustih.
V primeru gastroezofagealne refluksne bolezni svetujemo jemanje ene tablete po glavnih obrokih in ene tablete zvečer pred spanjem.

 

Dobavitelj: Marifarm d.o.o., Minařikova ulica 8, 2000 Maribor

 

Lekarna Plavž

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

You've just added this product to the cart: