Sterillium Classic pure razkužilo za roke, 100 ml

Sterillium Classic pure razkužilo za roke, 100 ml

0 out of 5

3.48 

Sterillium Classic pure je razkužilo za roke, ki učinkuje zoper bakterije in viruse. Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. 

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1044976
Prikaži košarico

Opis

Biocidni proizvod

Sterillium Classic pure je razkužilo za roke, ki učinkuje zoper bakterije in viruse (HBV, Antigentest, BVDV surogatvirus, HCV, HIV, Herpes, Rota, vaccinia, papovavirus). Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. Dokazano povečuje vlažnost kože.

 

Sestavine: 450 mg/g propan-2-ol, 300 mg/g propan-1-ol, 2 mg/g mecetronijev etilsulfat.

 

Navodilo za uporabo

 

Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati!

Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom. Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

Opozorila:
Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.
PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.
PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo. 

 

Varnostni list Sterillium-classic-pure

 

Dobavitelj: PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o., Letališka 3c, 1000 Ljubljana.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: