Medisana Elektronski glavnik za odstranjevanje uši in gnid z led lučjo LC870

Medisana Elektronski glavnik za odstranjevanje uši in gnid z led lučjo LC870

0 out of 5

30.12 

Elektronski glavnik za odstranjevanje uši in gnid z led lučjo Medisana LC 870 učinkovito odstranjuje naglavne uši ne da bi se bilo potrebno zateči k kemičnim sredstvom.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1054599

Opis

Elektronski glavnik za odstranjevanje uši in gnid z LED lučjo Medisana LC 870 učinkovito odstranjuje naglavne uši ne da bi se bilo potrebno zateči k kemičnim sredstvom.

 

  • Z vgrajeno LED lučjo za natančno uporabo
  • Z enostavnim česanjem odstranite naglavne uši in gnide
  • Brez stranskih učinkov, saj ni uporabe kemičnih sredstev
  • Ob stiku z zobmi glavnika uši in gnide uničijo električni impulzi
  • Primerno tudi za pse in mačke
  • Baterije so priložene

 

Deluje tako, da med zobci ustvarja električni naboj, ki ob stiku ubije uši in njihova jajčeca. Električni naboj je tako majhen, da ga uporabnik ne zazna; uporaba naprave je zato popolnoma varna.

Elektronski glavnik za uši MEDISANA LC 870 je primeren za odrasle in otroke starejše od 3 let. Glavnik pa lahko uporabljate tudi na hišnih ljubljenčkih, kot so psi in mačke.

 

DELOVANJE NAPRAVE

Elektronski glavnik za odstranjevanje uši se lahko uporablja le na suhih laseh. Po potrebi pred uporabo glavnika za uši razčešite lase in odstranite čope ali kite.

Ob vklop naprave visok brneč glas ponazarja, da naprava deluje. Glavnik postavite pod kot 45°‐90° in ga vodite skozi lase. Med česanjem las se brnjenje ob stiku zobcev z ušmi ali jajčeci za kratek čas ustavi. Če se brnjenje ne nadaljuje, so zobci glavnika za uši zamašeni. Glavnik izklopite. Vzemite majhno krtačko za čiščenje, ki je vgrajena na koncu ročaja in očistite zobce. Nadaljujte s česanjem las. Vzemite si čas in lase temeljito prečešite. Po zaključenem delu ne pozabite izklopiti naprave in jo temeljito očistiti. Kadar glavnika ne uporabljate, nanj vedno namestite zaščitni pokrov.

Ker je elektronski glavnik za uši MEDISANA LC 870 še posebej učinkovit pri odraslih ušeh, ga uporabljajte približno 2 tedna in tako poskrbite, da ste odstranili vse uši. Za zaščito pred ponovnim pojavom uši priporočamo, da elektronski glavnik kot previdnostni ukrep uporabljate enkrat tedensko.

Napravo napajajo tri standardne AAA baterija, ki so priložene.

 

 

Lekarna Plavž

 

 

You've just added this product to the cart: