Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem, 75 ml

Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem, 75 ml

0 out of 5

8.94 

Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem vsebuje naravne rastlinske izvlečke in 50% DEET. Namenjeno zaščiti pred komarjem in drugimi žuželkami.

Nensi: 1043814
  • Opis

Opis

Biocidni izdelek

Jungle Formula Maximum Original zaščita proti komarjem vsebuje naravne rastlinske izvlečke in 50% DEET. Namenjeno zaščiti pred komarjem in drugimi žuželkami. Z samo enim nanosom ustvarite do 9 urno zaščito proti nadležnim insektom. Učinkovito odganja vse vrste komarjev, vključno s tigrastim komarjem.

Jungle Formula Maximum je primerna za uporabo v tropskih krajih, ob jezerih, v gozdovih ter kot dodatna zaščita pred insekti. Primerna tudi za uporabo na območjih z velikim tveganjem za okužbo z malarijo in ostalimi nevarnimi boleznimi, ki jih prenašajo žuželke.

Primeren za odrasle in mladostnike, stare nad 18 let.

Insect Repellent Factor (IRF, Zaščitni faktor pred insekti) je hitra in enostavna pomoč pri izbiri repelenta, ki ga potrebujete za zaščito pred komarji in ostalimi žuželkami. Višji ko je IRF, močnejša je zaščita. Jungle Formula Maximum Original ima IRF 4.

Uporaba

Previdno in enakomerno nanesite na izpostavljene predele kože, ki potrebujejo zašcito. Pri nanosu na kožo obraza izdelek najprej nanesite na dlan in nato razmažite po obrazu. 1 ml je primeren za površino odrasle moške roke. Pršilo se lahko uporabi v obrnjenem položaju.

Glede na razmere po potrebi ponovite nanos, saj lahko visoka temperatura, vlaga in ostali dejavniki iz okolja skrajšajo čas zaščite vseh sredstev za zaščito pred žuželkami.

Sestavine

Aktivna snov: N,N’-dietil-m-toluamid (DEET) (CAS: 134-62-3) 50 g/100 g; alkohol.

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo.

Pri zaužitju nemudoma poiščite zdravniško pomoč in zdravniku pokažite etiketo.

Povzroča hude poškodbe oči.

Pri stiku z očmi: previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Lahko vnetljiva tekočina in hlapi.

Izogibajte se stiku z očmi, sluznico in poškodovano kožo.

Shranjevati ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Prepovedano kajenje v bližini ali med uporabo. Shranjevati zaščiteno pred sončno svetlobo.

Ne vdihavati prahu/dima/plina/meglice/hlapov/razpršila. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka.

Proizvod je namenjen splošni uporabi. Uporabljati le zunaj ali v dobro prezračevanem prostoru. Izdelka ne uporabljate več kot enkrat na dan. Vsebnik po uporabi dobro zaprite. Izdelek hranite na suhem in ga ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi.

Vsebuje geraniol. Lahko povzroči alergijski odziv na koži.

Izpraznjene embalaže ne uporabljajte ponovno. Embalaže ne odlagajte z gospodinjskimi odpadki, ampak na zbirnem mestu.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o izdelku.

 

Varnostni list VL JF Maximum Original

 

You've just added this product to the cart: