HEDRIN Treat & Go pršilo brez izpiranja, 60 ml

HEDRIN Treat & Go pršilo brez izpiranja, 60 ml

12.94 

Zaloga: Na zalogi Šifra: 498254
  • Opis

Opis

HEDRIN Treat & Go pršilo brez izpiranja, 60 ml

Praktično, brezskrbno in učinkovito odstranjevanje uši in gnid v obliki pršila in brez izpiranja po nanosu. Posebej prilagojen otrokom.

  • 100% uniči uši in gnide brez izpiranja po nanosu 
  • Klinično dokazana učinkovitost na uši in gnide
  • Patentirana formula Activdiol 5%
  • Hitra in enostavna uporaba prijazna otrokom
  • Prijazen do kože in las 
  • Brez neprijetnega vonja in ne masti
  • Brez sprožilcev astme
  • Brez pesticidov 

 S pršilom Hedrin Treat & Go se znebite uši in gnid brez težav in zapletov. Blag losjon v spreju je na laseh praktično neviden ko se posuši, zato lahko otroci in starši brezskrbno nadaljujejo s svojimi aktivnostmi. Pršilo je na vodni osnovi in ne masti, ni lepljivo in se hitro in zlahka nanese na lase, brez neprijetnega vonja, prijazen do kože in brez sprožilcev astme.

Hedrin Treat & Go je priročen za uporabo tudi na izletih in potovanjih ali v trenutkih, ko je na voljo malo časa in je potrebna hitra rešitev. Pred uporabo izdelka natančno preberite priložena navodila za uporabo. Hedrin Treat & Go pršilo je namenjeno odstranjevanju uši in gnid pri odraslih in otrocih starejših od 6 mesecev.

NAVODILA ZA UPORABO Nanesite ga neposredno na suhe lase. Pred uporabo stekleničko dobro pretresite in odstranite zaščito pod pršilcem. Popršite in vtrite losjon v lase ali lase temeljito prečešite. Pustite, da se lasje naravno posušijo (ali jih posušite s sušilcem), nato pa nadaljujte svoje vsakodnevne dejavnosti. Hedrin Treat & Go mora ostati na laseh vsaj 8 ur. Če želite, lahko losjon na laseh pustite tudi čez noč. Losjon izperite ali operite s šamponom kadarkoli po 8 urah. Po sedmih dneh ponovite postopek. Samo za zunanjo uporabo.

OPOZORILA Ne uporabljajte izdelka Hedrin Treat & Go, če ste alergični na katero od sestavin ali na poškodovani koži. Izogibajte se stiku z očmi. Ne pršite na obraz in ga ne vdihavajte. V primeru zaužitja se čim prej posvetujte z zdravnikom. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C v originalnem pakiranju. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, označenega na pakiranju.

Sestavine: Hedrin Treat & Go vsebuje: oktan-1,2-diol (Activdiol®).

Deluje fizično, poškoduje kožo uši, s tem pa povzroči, da uš dehidrira in pogine. Vsebuje tudi PEG-6 kaprilne/kaprične gliceride in vodo.

Proizvajalec: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, VB

Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Slovenija

You've just added this product to the cart: