Desderman Pure gel, 100 ml

Desderman Pure gel, 100 ml

0 out of 5

4.95 

Desderman Pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok, s popolnim virucidnim delovanjem.

Prikaži košarico

Opis

Biocidni proizvod

Desderman Pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok, s popolnim virucidnim delovanjem. Ima širok spekter delovanja in učinkovito deluje proti bakterijam (vključno z zelo odpornimi vrstami), glivicam in virusom (popolno virucidno delovanje).

Vsebuje vlažilne snovi, ki kožo ščitijo in negujejo. Brez dodanih barvil in dišav. Primeren je za pogosto uporabo, pri čemer ne pušča lepljivih sledi.

 

Odmerjanje in način uporabe:

Higiensko razkuževanje rok: 3 ml gela vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund.

Kirurško razkuževanje rok: Zadostno količino gela vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund (1,5 min). Ves čas vtiranja naj bodo roke navlažene z razkužilnim sredstvom.

 

Sestavine (INCI): 100 g Desderman Pure gel raztopine vsebuje: 78,2 g etanola 96 % in 0,1 g bifenil-2-ola.

 

Opozorila:

NEVARNO. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

 

Proizvajalec: Schülke&Mayr GmbH, Nemčija

You've just added this product to the cart: