Cutasept F razkužilo za kožo, pršilo 250 ml

Cutasept F razkužilo za kožo, pršilo 250 ml

0 out of 5

6.77 

Cutasept F je brezbarvno razkužilo za kožo na osnovi propanola s hitrim učinkovanjem in širokim spektrom delovanja. Na kožo ima tudi razmaščevalni učinek.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1006183
Prikaži košarico

Opis

Biocidni proizvod

Cutasept F je brezbarvno razkužilo za kožo na osnovi propanola s hitrim učinkovanjem in širokim spektrom delovanja. Na kožo ima tudi razmaščevalni učinek. Izdelek je namenjen razkuževanju kože, tako za profesionalno kot tudi za domačo uporabo, pred odvzemom vzorcev krvi, pred dajanjem injekcij. Posebnost je dvosmerna pršilna črpalka, ki omogoča izjemno priročno in ekonomično aplikacijo, v katerem koli položaju izdelka.

Baktericiden, fungiciden, tuberkulociden, viruciden proti virusom z ovojnico (vklj. s HBV, HIV, HCV), rotavirus.

 

Uporaba:
Za dezinfekcijo kožo temeljito navlažite in pustite delovati 15 s.

100  g  raztopine  vsebuje:  Propan-2-ol  63  g; Kvaterne  amonijeve  spojine,  benzil-C12-18-alkildimetil,  kloridi  0,025  g.

 

Napotki:
Uporaba pri dojenčkih in majhnih otrocih po posvetu z zdravnikom. Ni primeren za dezinfekcijo odprtih ran ali sluznice. Ne postavljajte v stik z odprtim ognjem.

 

Nevarno:
Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok.
Pri stiku z očmi: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Če imate kontaktne leče, jih najprej odstranite. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.


Pri zaužitju: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Odstraniti vsebino/embalažo pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo! Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

 

Dobavitelj: Paul HARTMANN Adriatic d.o.o., Letališka cesta 3c, Ljubljana, Tel. 01 548 45 87

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: