Ben’s 30 pršilo, 100 ml

Ben’s 30 pršilo, 100 ml

0 out of 5

9.78 

Ben’s 30 je tekoči repelent proti komarjem v razpršilu. Ben’s začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 5 ur pred klopi.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1010255
Prikaži košarico

Opis

Biocidni proizvod

Ben’s 30 je tekoči repelent proti komarjem v razpršilu. Ben’s začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 5 ur pred klopi. Na vodni osnovi, brez alkohola.

Aktivna snov: N,N –dietil-m-toluamid 300g/l

Ben’s začne učinkovati takoj in zanesljivo ščiti do 2 uri pred komarji in 5 ur pred klopi.

Navodilo za uporabo:

Izdelek razpršite enakomerno z razdalje 15 cm na izpostavljene dele, ki jih želite zaščititi. Za podlaket zadostuje 5 pritiskov (1,7 mg/cm2 ). Za zaščito obraza pršilo najprej nanesite na dlan in z njo namažite obraz. Po nanašanju si umijte roke. Ne uporabljajte pod oblačili.

Izdelka ne nanašajte okrog oči in ust in na otroške roke. Izdelka ne uporabljajte pri otrocih mlajših od 2 let. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Za daljšo zaščito nanos ponovite, kot preteče čas učinkovitosti, vendar ne več kot enkrat. Če uporabljate sredstva za zaščito pred soncem, nanesite Ben’s kot zadnji nanos. Ne nanašajte na sintetiko, plastiko, pohištvo in barve. Lahko poškoduje usnje.

POZOR:  Zdravju škodljivo pri zaužitju. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme z dolgotrajnimi učinki. Vsebuje Cymbopogon citratus, ext.. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti samo v originalni posodi. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. PRI ZAUŽITJU: Izprati usta. NE izzivati bruhanja. Poiščite zdravniško pomoč. Preprečite sproščanje v okolje. Ostanke sredstva in embalažo prepustiti pooblaščenemu prevzemniku nevarnih odpadkov. Serijska številka je označena na dnu izdelka. Uporabno najmanj do konca meseca označenega na dnu embalaže.

 

Vsebina: 100 ml, brez potisnega plina.

 

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

 

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: