After Bite, nega kože po pikih, 14 ml

After Bite, nega kože po pikih, 14 ml

0 out of 5

6.86 

za nego kože po pikih komarjev, muh, obadov, mravelj, čebel, os, kopriv (rastlin), meduz

Zaloga: Na zalogi Šifra: 217905

Opis

V primeru srbenja in težav po pikih komarjev, muh, obadov, mravelj, čebel, os, kopriv (rastlin) ter meduz in drugih morskih ožigalkarjev.

Imejte emulzijo After Bite vedno pri sebi – na plaži, potovanjih, pri športu, jadranju, delu na vrtu ali zvečer na terasi.

Navodilo za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Pokrovček odvijte, kapljico After Bite – a nanesite na prizadeto mesto in izdelek dobro zaprite. Mesto pika pustite odkrito, dokler se nanos ne posuši. Nanos ponovite, ko učinek preneha.

Nanesite After Bite takoj, da boste čim hitreje zaustavili neprijetne posledice pika. Včasih se za trenutek lahko pojavi blag pekoč občutek. Ta naravna reakcija kaže, da After Bite deluje. Primerno za odrasle in otroke starejše od 3 let.

Opozorila: Samo za zunanjo uporabo. Hranite ga izven dosega otroških rok. Ne vdihujte. Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči ali na sluznice. Ne uživajte. V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. V primeru, da se na koži pojavi draženje, oteklina ali bolečina, prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom. Vsebuje amoniak.

Sestavine: Aqua, Ammoniam, Paraffinum liquidum, C12-13 Pareth-3, Dimethicone.

Vsebina: 14 ml.

Zastopnik

Top Pharma d.o.o.
Cesta v Gorice 39
1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart: