After Bite Kids, krema za nego kože po piku žuželk, 20 g    

After Bite Kids, krema za nego kože po piku žuželk, 20 g    

0 out of 5

8.26 

krema za nego kože po piku žuželk, za odrasle in otroke, starejše od treh let

Zaloga: Na zalogi Šifra: 233897

Opis

Posebna nepekoča krema, ki neguje otroško kožo takoj po pikih insektov. Ne peče. After Bite Kids vsebuje olje čajevca, izvleček aloje (Aloe Vera) in vitamin E, ki vlažita kožo. Nepekoča krema za vašega otroka je hitro olajšanje za vas. Za hujše oblike pikov preizkusite After Bite XTRA.

Navodilo za uporabo: Z vrhom tube se dotaknite mesta pika in nežno podrgnite, da se krema vpije v kožo. Če neprijetne posledice pika vztrajajo, nanos ponovite. V primeru pika čebele, najprej odstranite želo. Odrasli in otroci starejši od 3 let nanesite kremo na prizadeto mesto.

Za uporabo na otrocih mlajših od 3 let se o uporabi posvetujte z zdravnikom.

Opozorilo: Samo za zunanjo uporabo.

Pri uporabi pazite, da izdelek ne pride v oči. Ne povijajte, dokler se nanos ne posuši. Mesto le rahlo pokrijte. Prenehajte z uporabo, če se rdečica, oteklina ali bolečina povečajo.

Hranite ga izven dosega otroških rok.

V primeru zaužitja pokličite center za zastrupitve ali poiščite zdravniško pomoč. Če izdelek pride v oči, spirajte s tekočo vodo 15 minut in poiščite zdravniško pomoč.

Sestavine: Aqua, PEG-3 Sorbitan stearate and cetearyl alcohol, Soodium bicarbonate, Oleth-3 phosphate, Oleth-10 phosphate, Eucalyptus globulus oil, Melaleuca alternifolia oil, Dimethicone, Alpha tocopherol acetate, Aloe barbadensis extract concentrate.

Vsebina: 20 g

Zastopnik

Top Pharma d.o.o.
Cesta v Gorice 39
1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart: